Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki vl 800 Intruder 2001 godine kilometar senzor

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 275 postova

Da li ti je samo neispravan merac brzine ili se polomio deo koji se naslanja na tocak onaj sa cetiri kraka? Da li si 100% ustanovio da je sve ostalo ispravno? Ako ti je crkao citac a ostalo nije polomljeno mogu ti objasniti kako da ga popravis.

• Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 9 postova

Kupio sam takvog i bivši gazda je žalio da je počeo da trokira merač i onda je prestao da radi ima oko 1000 kilometara ima struju i pokazuje pređenje kilometre na satu bio je kod majstora "rekao" da je kilometar senzor i nije imao volje da popravi da se bakče sa tim i došao motor kod mene nisam rastavljao samo sam poprskao spojeve za WD - 40 i nema učinka . Ja sam mu promenio volan 22 cm, dodao pak treger, dva naslonjača sve bušio nije bio original,montirao bočni utikač za upaljač i mobilni, sada radim na utikaču na volanu za navigaciju moram provuči kabel ispod rezervoara jer jedna slobodna uticnica u faru nema struje i da postavim dva bočna fara ako nađem struju da ih prikopčam, naručio sam produžene nožne komande u Louis i sve radim na ulici nemam više garaže. Pitanje gde su mu osigurači i da li dosipa destilovana voda ako je akumulator sa kiselinom, sve znam o starom VS 800 ovde moram da otkrijem dosta toga i kupim alat.

Promenio član Blue 9

• U prolazu, 9 postova

Svaki crveni kabl ima osigurač i 30 godina sam bio vatrogasac a ti reci gde se nalaze glavni osigurači jer jedna slobodna uticnica u faru nema struje i bilo bi mi lakše da tu spojim utičnicu na volanu nego da provačim kabl izpod rezervoara do akumulatora?

• U prolazu, 9 postova

Evo rade svi utikaći na volanu i sa strane motora još da montiram dodatne farove i pravac kod Eurosumar da vidim za taj kilometar sat ili senzor napokon ☮️

IMG_20250302_170631.jpg

IMG_20250302_170551.jpg

• Podržavam 1

• Drug član, 1443 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

Ne moraš da ideš Eurosumar, pošalji im email na adresu rezervnidelovi@suzuki-srbija.rs sa brojem šasije i kataloški broj dela koji ti treba, odgovoriće ti u kratkom roku u vezi cene i detalja.

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja