Blue 9 13 Napisano Februar 11 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki vl 800 Intruder 2001 godine kilometar senzor gde mogu kupiti gde ima prodavnica ili preko Louisa u Novom Sadu ili u Vojvodini Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 13 Napisano Februar 12 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je ovakav model Plavi Jezdimir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 13 Napisano Februar 18 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri imam 100 pregleda niko da odgovori našao na Louis jedan senzor odgovorite jeli to da ga sam ugradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan To nije to, mislim da je najbolje da pozoves Eurosumar i da kupis novi deo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti je samo neispravan merac brzine ili se polomio deo koji se naslanja na tocak onaj sa cetiri kraka? Da li si 100% ustanovio da je sve ostalo ispravno? Ako ti je crkao citac a ostalo nije polomljeno mogu ti objasniti kako da ga popravis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 13 Napisano Februar 23 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam takvog i bivši gazda je žalio da je počeo da trokira merač i onda je prestao da radi ima oko 1000 kilometara ima struju i pokazuje pređenje kilometre na satu bio je kod majstora "rekao" da je kilometar senzor i nije imao volje da popravi da se bakče sa tim i došao motor kod mene nisam rastavljao samo sam poprskao spojeve za WD - 40 i nema učinka . Ja sam mu promenio volan 22 cm, dodao pak treger, dva naslonjača sve bušio nije bio original,montirao bočni utikač za upaljač i mobilni, sada radim na utikaču na volanu za navigaciju moram provuči kabel ispod rezervoara jer jedna slobodna uticnica u faru nema struje i da postavim dva bočna fara ako nađem struju da ih prikopčam, naručio sam produžene nožne komande u Louis i sve radim na ulici nemam više garaže. Pitanje gde su mu osigurači i da li dosipa destilovana voda ako je akumulator sa kiselinom, sve znam o starom VS 800 ovde moram da otkrijem dosta toga i kupim alat. Promenio Februar 23 član Blue 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 13 Napisano Februar 23 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nebi ništa napravio na motoru kad nije Kineza i Temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 13 Napisano Februar 23 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo sam naručio u Louis produžene nožne komande valda će odgovarati oni kažu pasent ako opet moram buđiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pazi samo da se ne zapali ako mu sve to montiras 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 13 Napisano Februar 25 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaki crveni kabl ima osigurač i 30 godina sam bio vatrogasac a ti reci gde se nalaze glavni osigurači jer jedna slobodna uticnica u faru nema struje i bilo bi mi lakše da tu spojim utičnicu na volanu nego da provačim kabl izpod rezervoara do akumulatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 13 Napisano Subota u 08:27 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo rade svi utikaći na volanu i sa strane motora još da montiram dodatne farove i pravac kod Eurosumar da vidim za taj kilometar sat ili senzor napokon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...