Abi 1817 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Drug član, 1045 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc/informacija ukoliko je neko upucen. Trebam uzeti drugaru preko Alpinestars tech-air 10 airbag i ne znam da li sam dobro razumeo, da svi ti elektronski ili makar vecina (alpinestars, revit itd.) se ustvari dodatno doplacuje neka clanarina mesecno ili jednokratno? Ili je to modul? Skroz me je ovo zbunilo. Svuda pise da se placa taj neki sistem dodatno i bez koga kako sam razumeo ne moze da funckionise? Taj In&Box se mora kupiti takodje ili je dovoljno samo kupiti odelo/jaknu/airbag? Hvala Promenio pre 17 sati član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 358 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam ja poslednji put gledao to, svi osim Helite su naplacivali mesecno, dodatno. Plus, ako zelis na stazu, doplatis za drugaciji algoritam.... Plus, ako dodje do pada, moras njima slati na proveru i reparaciju/reaktivaciju. Jedino je Helite kostao jednokratno i mozes sam da ga ponovo aktiviras u slučaju pada (moras da imas patronu koja kosta oko 30e). Zbog toga sam i uzeo Helite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1817 Napisano pre 15 sati Drug član, 1045 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan I meni se cini da je tako i iskreno, smrdljivo je bas. Iznajmljuju ti modul... I ja sam gledao za sebe u nekom trenutku (ovo je za drugara) i bas to, gledam tipa Helite, em sam menjas patronu, em nema nikakvih aktivacija i slicno. Jedino sto mi se ne svidja je sto ne pokrivaju cak ni do samih ramena. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 148 Napisano pre 13 sati U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Kursulla je napisao: Zbog toga sam i uzeo Helite. Na onu gurtnu kojom se zakačiš za motor ili sa žiroskopom (mislim da sam video da ima, ispravi me ako grešim)? Btw, ima li kod nas da se kupi ili si uzeo negde preko? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 358 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, markommarko said: Na onu gurtnu kojom se zakačiš za motor ili sa žiroskopom (mislim da sam video da ima, ispravi me ako grešim)? Btw, ima li kod nas da se kupi ili si uzeo negde preko? Hvala Ja sam uzeo elektronski (sa žiroskopom). Uzeo sam preko (online na fcmoto), jer sam preko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 358 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Abi said: Jedino sto mi se ne svidja je sto ne pokrivaju cak ni do samih ramena. Da, Helite ne štiti ramena. Ali generalno uvek imam stitnike u jakni za ramena. Ako se ne varam samo Alpinestar i mozda Dainese pokrivaju i ramena. Meni je jedan od razloga sto sam uzeo Helite bio i taj sto ga mogu nositi preko bilo koje jakne. Dok sa onim koji se nose ispod, morao bih i da menjam jakne (da kupim malo sire). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...