Nsu max 2 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Došao bi sutra, od koliko do koliko sati radi berza Отприлике око 9 па док се не разиђемо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, eto i mene ujutru na kafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosli u novi sad na moto berzu ns time club... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Maj 16, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce i vreme biti lepo pa da kao i prosli put bude dosta motora ispred...naravno da ponovimo ko hoce da proda motor moze takodje da navrati na moto berzu pa da istakne uslove ii cenu na svom motociklu... za razliku od Beogradske moto berza u novom sadu ce se odrzavatii svake 3. nedelje u mesecu i u letnjem periodu znaci ne prestaje sa radom ni u letnjim mesecima... nadam se da nas nece omesti neka visa sila.....da se druzimo...posto je berza nedeljom cak i ko ide na moto skup preko leta ima vremena da u povratku dodje na moto berzu u ns-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Maj 17, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan dobro jutro krecem za novi sad na moto berzu....upravo sada.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 'bro jutro, vidimo se na berzi, krećem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Maj 17, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan sta reci...berza je bila prodavaca je bilo i posetilaca je bilo, najverniji ali sta je tu je...svaki pocetak je tezak... i moto berza u Bgd je imala uspone i padove ali sada radi kako radi po meni moze i bolje ali posetilaca ima od septembra do maja uvek u nkom broju od 200-350 prodje kroz isti bez ikakvog preterivanja. ne bih hteo da se mesam organizatorima u posao...ali par saveta drugarskih... 1. prvo videti da li ima smisla drzati moto berzu u priodu kada su moto skupovi...ja licno mislim da Novi Sad moze da radi i leti moto bezu... 2. objasniti ljudima da moto berza traje od 09h-14h jer vec tada se pojedini prodavci polako pakuju tako da je najjace vreme za dolazak od 11h-13h 3. danas je na samom kraju berze doslo par ljudi koji nisu bili upoznati sa gore navedenim radnim vremenom. 4. kako omasoviti dolazak ljudi a da to ne bude samo ekipa sa par foruma...to je stvar organiyacije...putokazi su pozitivni ali ako ljudi ne znaju uopste da se odrzavaja berza beskorisni su... 5. moj savet je npr da se otstampaju-fotokopiraju posto je najeftinije na A5 formatu ili cak i manjem obavestenje o pocetku rada moto berze u NS-u sa vremenom i datumima odrzavanja iste... te flajere deliti motoristima po NS Ja bi te iste delio na motoskupovima na koje idem ljudima koji naravno voze motore sa NS tablicama, na flajeru kratak opis sta se desava na istoj... Generalno mislim da je dosta toga uradjeno ali berza nece moci da funkcionise ako nema ljudi, Marko koji je iz NS-a nije dosao a on je domaci prodavac kao i jos neki, Raja iz Mladenovca da je dosao samo bi se smorio i ispalo bi bas ruzno posto covek dolazi iz Mladenovca... Treba malo vise samo da bi se pokrenuli ljudi a Vi cete najbolje znati kako...ne treba oglas na TV-u ili reklsama u novinama...dovoljno je da se na par mesta gde se okupljaju ljudi koji voze motore napisati nesto da se vidi ili u nekoliko radnji koje rade opremu uz dozvolu vlasnika postaviti isti sadrzaj da bi ljudi videli da to NS-ima Pa i na sajmu se nadju svi prodavci zajedno pa rade kako valja jer je najbolja konkurencija zdrava konkurencija...ali o tome neka oni daju misljenje...ja ipak nemam radnju ali svima koga upoznam pricam za moto berzu u BGD i u NS-u Vidite ja sam tu da pomognem koliko mogu dolazit cu uvek bez obzira na posecenost... Pozdrav Dejan 064/11-47-001 063/220-105 *BLACK MARKET* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10060 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 1048 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim posetiocima i prodavcima sa berze.Iako je današnja berza izgledala više kao okupljanje a manje kao berza nisam pogrešio dolazeći na istu ,upoznao deo "apostala" iz Novosadske "parohije" ;D i naravno oprobao se u pikadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ... i pobedio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Maj 17, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan a ko je pobedio u ratnim igrama....tu informaciju nisi objavio... pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan ... i pobedio Sto jes,jes! ;D Mozda je malo glupo da prozivam ljude,al moram...Ipak necu,samo cu pohvaliti NSUmaxa i Dekija koje nije mrzelo da dodju i ako nisu iz NSa za razliku od nekih Novosadjana... Definitivno bi morali malo krenuti sa nekim marketingom ako zelimo da berza zazivi. Mozda da ispred crkve ribama delimo flajere? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pobedili su ''beli'', moji protivnici, ima slika u okupljane vojvodina. Hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sada je glupo pricati, ali rekao sam da onaj prekid berze u povoju za uskrs se nece dobro odraziti... Sa puno ljudi sam kontaktirao, najavio berzu motorasima na miseluku znanim i neznanim... Tu berzu ste preskocili... Ja vise nisam imao ambicija da je najavljujem i da ljudima objasnjavam posle sta je bilo i sto se nije odrzala... Ja sam kao i svaku berzu, izdvojio koji dinar i ponovio malko opremu... Hvala izlagacima, sada sam siguran ko su oni "pravi"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Maj 18, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Sada je glupo pricati, ali rekao sam da onaj prekid berze u povoju za uskrs se nece dobro odraziti... Sa puno ljudi sam kontaktirao, najavio berzu motorasima na miseluku znanim i neznanim... Tu berzu ste preskocili... Ja vise nisam imao ambicija da je najavljujem i da ljudima objasnjavam posle sta je bilo i sto se nije odrzala... Ja sam kao i svaku berzu, izdvojio koji dinar i ponovio malko opremu... Hvala izlagacima, sada sam siguran ko su oni "pravi"! ma bice takvih prekida jos videces sve zavisi kako ti se kalendar poklopi...a ti koji su obavesteni da dodju verovatno nisu ni dosli jer bi lose bilo da su dosli poljubili vrata i sve nas ispljuvali sto prvo obavestavamo da ce biti za uskrs a posle da necece sa zakasnjenjem...Ako neko ne dodje u obicnu nedelju kada nije nikakav praznik pa sigurno nece na pranik pogotovu sto taj dan izuzev par dezurnih prodavnica i privatnika niko ne radi... ali nema veze...zadnje 2 ili 3 godine se poklapala moto berza u Kuglasu sa novom godinom ili sa bozicem ili je bila veoma blizu tim danima pa nije odrzana ali to nije prekinulo nit jer su se na sledecoj pojavili svi koji su trebali da dodju....tako da smatram da prekid nije toliko imao efekta na ovo desavanje... Ne treba odustajati bice bolje.... pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 11, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pricao sam sa Cirkusom potvrdjeno je za nedelju. 21.06.2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Jun 15, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Važi, ja dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću da doteram moje skuterče koje je na prodaju.Ako znate nekog da mu treba motorić za po gradu razglasite,skuter je u extra stanju.Vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 17, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu morati da na zalost preskocim ovu nastupajucu berzu...ne zbog moto skupa u Indjiji to nije razlog jer se u meni skupovi aktuelni petak i subota. Cak i u Indjiju ne idem jer je organizator napravio ulaz za prodavce po danu 2.000 din a to do sada nije bila praksa da se na skupovima prodavcima naplacuje ulaz po danu vec samo ulaz kao ulaz nebitno dal si dosao u petak ili u subotu... Jednostavno moram na neodlozan put tako da vikend nisam u Beogradu... Nadam se da cete se lepo provesti...pozdrav svima i cujemo se.... Dejan 063/220-105 064/11-47-001 *BLACK MARKET* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 622 Napisano Jun 21, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da je neko napisao da se berza otkazuje sva sreća nisam iz daleka zapalio na istu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da je neko napisao da se berza otkazuje sva sreća nisam iz daleka zapalio na istu. A ja rekao taman da vidim kakva je berza, nisam nikad bio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da je neko napisao da se berza otkazuje sva sreća nisam iz daleka zapalio na istu. I ja sam proplivao.Samo sam isprljao auto po onom blatu i kisurini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 22, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan do sada su organiizatori uvek par dana unapred imali informaciju da li se ista odrzava ili ne...ne ocekujem njihov odgovor po tom pitanju cisto da se zna ko je ptkazao berzu i zbog cega...da li zbog prostora ili zbog mogucih vremenskih neprilika ili zbog nemanja informacija ko ce da dodje od prodavaca... ne bi zeleo da berza dobije negativne ocene i da bude ocenjena kao neozbiljno okuplanje.... pozzzz..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 16, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan drustvo sta se radi, ako me secanje dobro sluzi mislim da je predstojeca nedelja kao dan 3. nedelja u mesecu...a to znaci da je 19.07. dan kada bi u klubu NS Time trebala da se odrzi moto berza grada Novog Sada.... Molim nekoga od organizatora Cirkusa,Duku i Saleta da se oglase povodom iste odnosno da se potvrdi da li ce ista biti odrzana ili ne... Unapred zahvalan Ako je ima ja dozazim za ovim artiklima i snizenjima... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_user&userid=276&Itemid=62 Dejan 064/11-47-001 063/220-105 BLACK MARKET Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 17, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada sam primio dve poruke od Johan-a i Duke da su se culi sa Cirkusom i da je potvrdio da se mpto berza u klubu NS Time odrzava u nedelju... Molim da se zvanicno na forumu istakne datum i eventualne ispravke tipa otkazivanje ili tako nesto da bi ljudi mogli de se informisu na vreme.... Hvala a ja dolazim... Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 19.07.2009. s početkom u 9 časova, u prostoru NS TIME, održaće se MOTO-BERZA Novi Sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...