duleduka 35 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano April 5, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan danas je bila moto berza u Beogradu...dosta ljudi se raspitivalo kako su prosle dosadasnje moto berze u novom sadu...ja sam mogao iz prve ruke da im prenesem moje licne utiske..najvise su me pitli prodavci koji su bili pozivani a nisu dosli na novosadsku moto berzu... posto licno smatram da ce novosadska berza funkcionisati i leti za razliku od beogradske uputio sam im ponovo poziv... dosta njih je zainteresovano ali vecima planira majsku berzu jer u aprilu smatraju da zbog praznika nece biti veliki odziv... ja sam potvrdio moj dolazak na moto berzu u novom sadu i mislim da ce ljudu doci bar kao prosli put jer to za dolazak na berzu ne treba izdvojiti bas puno vremena pogotovu za domace ljude iz NS-a i okoline... takodje u neformalnom razgovoru sa prodavcima doslo se do zakljucka da ce zbog velike kolicine novih motociklista u zadnjih par godina verovatno biti pronadjen jos jedan prostor u Bgd u centru grada gde bi se od septembra ili oktobra meseca svake 4-te nedelje u mesecu odrzavati moto berza br. 2 za sada se pregovara sa jednim vlasnikom koji je rad da ustupi svoj prostor za takvu manifestaciju pa cemo da vidimo sta ispada od svega toga... ajd da se razradi ova berza u NS-u pa da ako bude potrebe pojacamo tremin i na 2.i 3.nedelju pozdrav Dejan *BLACK MARKET* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima potvrdna informacija o berzi.... Potvrdjeno od gazde Cirkusa. APRILSKA MOTO BERZA CE SE ODRZATI 19.04.2009 Samo da osvezim temu da se ne zaboravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano April 13, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam na Beogradskoj moto berzi pricao kako se odrzava moto berza u NS-u sa par prodavaca jos dvojicu sam zainteresovao...Ipak velika vecina nece da dodje na Uskrs na moto berzu u NS-u jer je praznik. Ja sam se cuo sa Pegazom-Markom koji mi je potvrdio takodje da nece doci jer njegovi radnici praznuju pa nema ko da mu radi taj dan. Meni je malo glupo da se sam pojavljujem kao prodavac da ljudi koji npr.prvi put dodju ne steknu los utisak o manifestaciji... Moj predlog je da se ova moto berza odlozi za 3. nedelju u iducem mesecu ili da se pomeri ya neki drugi datum kao zamena za ovaj mesec... A sto se tucanja jaja tice ne bi bilo lose pa vi cete se sigurno iy NS-a videti negde na picu pa da odete u neku deciju ustanovu pa da se malisani obraduju na taj nacin... Mislim da bi to bilo dobro i za moto berzu da se cuje o istoj po gradu...Vi cete to najbolje znati... Molim za brz odgovor jer nedelja je pocela pa da ljudiynaju tacne informacije o odrzavanju ili neodrzavanju iste... Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 13, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam na Beogradskoj moto berzi pricao kako se odrzava moto berza u NS-u sa par prodavaca jos dvojicu sam zainteresovao...Ipak velika vecina nece da dodje na Uskrs na moto berzu u NS-u jer je praznik. Ja sam se cuo sa Pegazom-Markom koji mi je potvrdio takodje da nece doci jer njegovi radnici praznuju pa nema ko da mu radi taj dan. Meni je malo glupo da se sam pojavljujem kao prodavac da ljudi koji npr.prvi put dodju ne steknu los utisak o manifestaciji... Moj predlog je da se ova moto berza odlozi za 3. nedelju u iducem mesecu ili da se pomeri ya neki drugi datum kao zamena za ovaj mesec... A sto se tucanja jaja tice ne bi bilo lose pa vi cete se sigurno iy NS-a videti negde na picu pa da odete u neku deciju ustanovu pa da se malisani obraduju na taj nacin... Mislim da bi to bilo dobro i za moto berzu da se cuje o istoj po gradu...Vi cete to najbolje znati... Molim za brz odgovor jer nedelja je pocela pa da ljudiynaju tacne informacije o odrzavanju ili neodrzavanju iste... Pozdrav Dejan U pravu si glupo je da budes sam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Da li će se berza održati sutra? Ako ne padne neka kiša provozao bih se malo do Novog Sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati pocinje ja cu dodjem na FREE iz SM ako bude suvo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moto berza se neće sutra održati, sledeća bi trebala biti 17.maja. Mnogi izlagači su odustali zbog praznika. Sutra će se održati Uskršnja vožnja do doma za nezbrinutu decu u Sremskoj Kamenici. Više o tome u temi Okupljanja - Vojvodina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 1, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo li saglasni da Majska Moto berza bude odrzana 17.05.2009. ? Molim prodavce da se oglase i napisu neku rec i potvrde svoj dolazak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Maj 2, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, 17. odgovara, ja dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Maj 2, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan dolazm. ja sam i prodavac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Maj 2, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Nema nam Dekija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa berzom? 17. se bliži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Čeka se da cirkus potvrdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cirkus je potvrdio, MOTO BERZA U NOVOM SADU ĆE SE ODRŽATI 17.05.2009. na starom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Osim pikada, planira se i uvođenje STONOG FUDBALA ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeeeeeeej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put ne propustam, spremite se da budete porazeni u pikadu.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put ne propustam, spremite se da budete porazeni u pikadu.... ;D ;D ;D HA HA :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put ne propustam, spremite se da budete porazeni u pikadu.... ;D ;D ;D HA HA :-) Ha ,HA ,HA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan KO se zadnji najsladje se smeje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10060 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 1048 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovaj put se i ja prijavljujem za pikado pa da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Maj 16, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na smetnji...nisam bio aktivan ovih dana malo sam bio na putu, Bgd-Trebinje-Igalo i Herceg Novi-Mostar-pa preko Nevesenji i Gackog ponovo za Bgd Sve u svemu nisam imao mogucnost da se nakacim na net iako dsam poneo racunar sa sobom... Potvrdjujem dolazak na moto berzu u NS-u cuo sam se i sa par ljudi kao i sa Dukom... Kao i uvek pripremio sam specijalan popust za Moto berzu pa ko hoce moze da vidi sta se nudi... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_user&userid=276&Itemid=62 pozdrav Dejan 063/220-105 064/11-47-001 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Došao bi sutra, od koliko do koliko sati radi berza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...