Jump to content

Moto Zajednica

Moto berza u Novom Sadu

Recommended Posts

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4

danas je bila moto berza u Beogradu...dosta ljudi se raspitivalo kako su prosle dosadasnje moto berze u novom sadu...ja sam mogao iz prve ruke da im prenesem moje licne utiske..najvise su me pitli prodavci koji su bili pozivani a nisu dosli na novosadsku moto berzu...

posto licno smatram da ce novosadska berza funkcionisati i leti za razliku od beogradske uputio sam im ponovo poziv...

dosta njih je zainteresovano ali vecima planira majsku berzu jer u aprilu smatraju da zbog praznika nece biti veliki odziv...

ja sam potvrdio moj dolazak na moto berzu u novom sadu i mislim da ce ljudu doci bar kao prosli put jer to za dolazak na berzu ne treba izdvojiti bas puno vremena pogotovu za domace ljude iz NS-a i okoline...

takodje u neformalnom razgovoru sa prodavcima doslo se do zakljucka da ce zbog velike kolicine novih motociklista u zadnjih par godina verovatno biti pronadjen jos jedan prostor u Bgd u centru grada gde bi se od septembra ili oktobra meseca svake 4-te nedelje u mesecu odrzavati moto berza br. 2

za sada se pregovara sa jednim vlasnikom koji je rad da ustupi svoj prostor za takvu manifestaciju pa cemo da vidimo sta ispada od svega toga...

ajd da se razradi ova berza u NS-u pa da ako bude potrebe pojacamo tremin i na 2.i 3.nedelju  :)

pozdrav

Dejan

*BLACK MARKET*

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 53 postova

Jel ima potvrdna informacija o berzi....

Potvrdjeno od gazde Cirkusa.

APRILSKA MOTO BERZA CE SE ODRZATI 

19.04.2009

Samo da osvezim temu da se ne zaboravi.

Posto sam na Beogradskoj moto berzi pricao kako se odrzava moto berza u NS-u sa par prodavaca jos dvojicu sam zainteresovao...Ipak velika vecina nece da dodje na Uskrs na moto berzu u NS-u jer je praznik.

Ja sam se cuo sa Pegazom-Markom koji mi je potvrdio takodje da nece doci jer njegovi radnici praznuju pa nema ko da mu radi taj dan.

Meni je malo glupo da se sam pojavljujem kao prodavac da ljudi koji npr.prvi put dodju ne steknu los utisak o manifestaciji...

Moj predlog je da se ova moto berza odlozi za 3. nedelju u iducem mesecu ili da se pomeri ya neki drugi datum kao zamena za ovaj mesec...

A sto se tucanja jaja tice ne bi bilo lose pa vi cete se sigurno iy NS-a videti negde na picu pa da odete u neku deciju ustanovu pa da se malisani obraduju na taj nacin...

Mislim da bi to bilo dobro i za moto berzu da se cuje o istoj po gradu...Vi cete to najbolje znati...

Molim za brz odgovor jer nedelja je pocela pa da ljudiynaju tacne informacije o odrzavanju ili neodrzavanju iste...

Pozdrav

Dejan

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Posto sam na Beogradskoj moto berzi pricao kako se odrzava moto berza u NS-u sa par prodavaca jos dvojicu sam zainteresovao...Ipak velika vecina nece da dodje na Uskrs na moto berzu u NS-u jer je praznik.

Ja sam se cuo sa Pegazom-Markom koji mi je potvrdio takodje da nece doci jer njegovi radnici praznuju pa nema ko da mu radi taj dan.

Meni je malo glupo da se sam pojavljujem kao prodavac da ljudi koji npr.prvi put dodju ne steknu los utisak o manifestaciji...

Moj predlog je da se ova moto berza odlozi za 3. nedelju u iducem mesecu ili da se pomeri ya neki drugi datum kao zamena za ovaj mesec...

A sto se tucanja jaja tice ne bi bilo lose pa vi cete se sigurno iy NS-a videti negde na picu pa da odete u neku deciju ustanovu pa da se malisani obraduju na taj nacin...

Mislim da bi to bilo dobro i za moto berzu da se cuje o istoj po gradu...Vi cete to najbolje znati...

Molim za brz odgovor jer nedelja je pocela pa da ljudiynaju tacne informacije o odrzavanju ili neodrzavanju iste...

Pozdrav

Dejan

U pravu si glupo je da budes sam..

• Svrati ponekad, 258 postova

Moto berza se neće sutra održati, sledeća bi trebala biti 17.maja.

Mnogi izlagači su odustali zbog praznika.

Sutra će se održati Uskršnja vožnja do doma za nezbrinutu decu u Sremskoj Kamenici.

Više o tome u temi Okupljanja - Vojvodina

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Jesmo li saglasni da Majska Moto berza bude odrzana  17.05.2009. ?

Molim prodavce da se oglase i napisu neku rec i potvrde svoj dolazak.

Izvinjavam se na smetnji...nisam bio aktivan ovih dana malo sam bio na putu, Bgd-Trebinje-Igalo i Herceg Novi-Mostar-pa preko Nevesenji i Gackog ponovo za Bgd

Sve u svemu nisam imao mogucnost da se nakacim na net iako dsam poneo racunar sa sobom...

Potvrdjujem dolazak na moto berzu u NS-u cuo sam se i sa par ljudi kao i sa Dukom...

Kao i uvek pripremio sam specijalan popust za Moto berzu pa ko hoce moze da vidi sta se nudi...

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_user&userid=276&Itemid=62

pozdrav

Dejan

063/220-105

064/11-47-001

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja