Shaft021 388 Napisano Utorak u 21:46 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 373 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Može u bilo kakvom stanju samo da nije kriv od padanja...Hoću da sečem prečagu i da ga plastificiram ili farbam u srebrnu,a greota da postojeći uništavam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Sreda u 20:57 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic mozda ima nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1816 Napisano Sreda u 21:46 Drug član, 1234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Markone88 je napisao: @malitomic mozda ima nesto Na žalost nista, osim sećanja da je skidanje i vraćanje originalnog volana teška zajebancija. Kablovi od grejača kroz njega prolaze pa završavaju dole negde i instalaciji. Ja sam moj hteo da farbam, odustao sam odmah kad sam to video 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano pre 16 sati Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 373 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se...Kod G 650 su to lepo rešili,ovde kao iz 90's... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...