malitomic 2087 Napisano Mart 5 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Bravo Lep posao. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano Mart 6 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Spakovao sam oplate I opet se čudio koliko je to komplikovano. Isti posao sam radio na mom Versysu pre dve nedelje i tamo čini mi se ima ukupno 6 srafova, a sve ostalo je na one klinove. Kod Stroma, nisam brojao ali lako može biti i 20, što srafova što zabica, sve se nešto prepliće jedno preko drugog, užas. Skinuo sam i one nesretne nalepnice i na kraju montirao rajsere. Sad je sve super što se hvata za volan tice, oni su mu baš lepo legli. Otišao na kraju opet na voznju 20-ak km. Mrak ,prohladno, ali sta je tu je. Iako sam se dobro obukao vetar nadje put i ulazi kroz rukav. Setih se da stitnici rucki treba da stignu, tako da će oni taj problem da reše. Vizir je na najdonjem položaju i skoro da nemam vetra nigde I lep mi je pogled preko njega. Kad sam se vratio podigao sam ga za jedan podeok, pa cu videti ima li razlike na sledećoj voznji. Neću više jer mi ulazi u vidno polje a to ne volim 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 258 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 92 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa makina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano Mart 6 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Vujka je napisao: Bas lepa makina Lepa, lepa..al' ima jedna još lepsa 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 258 Napisano Mart 8 Svrati ponekad, 92 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuh bas lep... Svidja mi se kako izgleda u crnoj boji..... Vuce malko na "opasno" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano Mart 8 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Vujka je napisao: Uuuh bas lep... Svidja mi se kako izgleda u crnoj boji..... Vuce malko na "opasno" Da izgleda malo opasnije, a ja bas i ne volim crne motore. Njegovom veselom karakteru više odgovaraju žuta i zelena boja, npr. Taj tvoj je top Ovo je moj drugi motor, i on je crn jbg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 258 Napisano Mart 9 (promenjeno) Svrati ponekad, 92 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi deluje da je jako zabavan motor. To jest, hocu reci da sluzi islljucivo za zabavu... I ovom fino stoji crna boja... Ekstra Promenio Mart 9 član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano Mart 9 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Vujka je napisao: Ovo mi deluje da je jako zabavan motor. To jest, hocu reci da sluzi islljucivo za zabavu... I ovom fino stoji crna boja... Ekstra Ooo da, zabava mu je srednje ime. Suzuki mašina 350cc, 30ks, 130kg tezine Prava šunjalica, do stotke raketa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano Mart 9 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Danas je pala i jedna ozbiljnija voznja sa Stromcetom, skoro 200km predjenih na potezu Bg-Kosmaj-Arandjelovac-Lazarevac i nazad.. Znaci uglavnom krivine, oštre, blage, bilo ih je svakakvih Asfalt, od solidnog do dobrog, sa mestimično klizavim deonicama.. Upravo tu gde znam da je klizavo sam se i najbolje zabavio, hoće sadnji da zavrti u prazno ko da ga 200konja goni. Inace ide Suzi odlicno, ali bas. Jako je udoban motor. Dužina motora, 19 inča tocak napred, sve je pravljeno da bude to što jeste, i jako je to dobro uklopljeno. Na mašinu i menjac nemam nikakve zamerke, to je sve savršeno. Obično me nerviraju dugački stepeni prenosa, ali je kod njega sve super. Malo sam se u početku pribojavao guma, kako će držati. Iako je sara super, stare su i to dosta. Po završenoj vožnji zaključimo da bolje drže od mnogih novih koje sam vozio bas na tim deonicama. I tako, prodje još jedan jako lep vikend na dva točka. Nadam se da ste se i vi vozili 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano Mart 10 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh danas da operem I Stroma i Versysa jer cu ih uskoro oba na oglas Posle pranja ide brisanje, ali na kraju volim da provozam motor da vetar oduva sve zaostale kapljice. Na suv i čist lanac stavim malo nekog maziva. Suzukiju neki dobar Hondin sprej za lanac, Kawi nista ona ima podmazivac. Znaci u kratkom periodu oba motora sam provozao i moram reci da je razlika medju njima velika. U svetu automobila Versis bi mogao biti neki Golf GTI, dok bi Strom lagano bio E klasa Merc.(220cdi) Neverovatno koliko mi je ušao pod kožu ovaj poslednji, da mi ipak neće biti svejedno ako neko dodje da ga kupi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano Mart 17 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su i stitnici rucki sa Alija, sasvim su solidni. Ostavio sam originalne tegice jer su bar buplo teži od ovih sto su došli sa njima. Lepo izgledaju moram priznati Motor je završio i na oglasu, mora tako jbg. Ako je neko odavde zaintresovan, moja preporuka za ovaj motor. Cena 4000e Suzuki VStrom 650 Dl 650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki VStrom 650 Dl 650, 2004. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 11030 km, Beograd. Cena 4.150 € -... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano Mart 18 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kaparisan 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1815 Napisano Mart 18 Drug član, 842 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ccc nije ti žaoSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano Mart 18 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Za sad je ok, biće mi zao kad ode od mene za jedno dve nedelje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...