Jump to content

Moto Zajednica

Podrška lekarima - Beograd

Recommended Posts

• Drug član, 1824 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA

viber_image_2025-02-02_17-50-54-530.thumb.jpg.926a57c320d44454d1fe9e696115e251.jpg

Lekari koji takođe podržavaju zahteve studenata i solidarišu se sa protestima, u više navrata su doživeli nasilje i prava je sreća što do sada niko nije ozbiljnije povređen. Danas smo im se priključili i obezbedili mesto njihovog protesta. Iskreno, iznenađen sam bio kada sam po dolasku na naše mesto okupljanja (Ušće) opet zatekao i saobraćajnu policiju. Dva motocikla, patrolna kola... i opet su ispali carevi, moj duboki naklon! :care: Pod policijskom pratnjom, rotacijama i sirenama, bukvalno prozujasmo sve do raskrsnice Bulevara despota Stefana i Palmotićeve. Iako obezbedismo prilaze raskrsnici sa sve četiri strane, saobraćajna policija je sve vreme protesta bila prisutna, pružajući dodatno obezbeđenje.

Par provokacija je narušilo petnaestominutnu tišinu i to u vidu dobacivanja sa strane, tipa: "Idite na Kosovo..!" Pošto imamo godina, a nešto više nismo ni učtivi kao naši dragi studenti, kolega i ja im nismo ostali dužni :D, naravno, vodeći računa da previše i predugo ne remetimo dostojanstvenu tišinu. U jednom trenutku se pojavila i hitna pomoć 🚑. Sekunde su bile potrebne (bukvalno) da se motori i ljudi pomere u stranu i vozilo propusti. 👏 Po završetku skupa zahvalismo se našim lekarima i njihovoj profesiji, nakon čega smo zauzvrat bili ispraćeni aplauzom i ovacijama. Njihovo oduševljenje kada smo došli i izliv emocija prilikom našeg odlaska... ne mogu ovim putem da vam opišem, to treba doživeti. 

Fotografije sam napravio neposredno pre našeg odlaska.

PS. Namerno nisam hteo da stavim datum u naslov teme, jer ovakvih akcija možda bude još...

20250203_120724.thumb.jpg.b59536e49eea06b642413bafed497aa1.jpg

20250203_120727.thumb.jpg.31b7798839cb165195c50842db6698ac.jpg

20250203_120737.thumb.jpg.88b54a28f72d813d309e2af79d61e6b0.jpg

20250203_120742.thumb.jpg.2906ccdc86d05ba8e53c35cf99f6689b.jpg

20250203_120746.thumb.jpg.2ef4a952de24d9ff7a679c9adbcaef1a.jpg

• Sviđa mi se 32
  • Hvala 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2391 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X

@yogibear hvala ti što si mojima uskočio sa ekipom...nisam bio u mogućnosti da dođem ali rekoše mi kolege da su bili u dobrim rukama :) 

Inače tu su bile dve ustanove...Institut za mentalno zdravlje (moji :D ) i Gradski zavod za zaštitu zdravlja. 

• Sviđa mi se 5

• Drug član, 1824 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA

Znam da su obe ustanove odmah tu, ali tada nisam znao da su bili i iz Gradskog zavoda. Inače, nema na čemu, tu smo i pozdravi ekipu! 🫡

• Sviđa mi se 4
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova
  • Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N...

Obaveštavajte ako bude još podrške za lekare .. obaveznooo 

Oni su zaslužili debelo .. posebno od motorista jer smo nažalost česti gosti kod njih da tako kažem.. 

Pošto sam skoro redovno na Urgentnom ovih dana zbog oca koji leži tamo , čula sam u prolazu kako komentarišu na sve ovo :" a mi " 🥺

Oni su ti čije borbe nikada ne prestaju ..heroji koji spašavaju živote 365 dana u godini zauvek ..

A čega sam se sve naslušala kroz razgovor sa njima radeći posao koji radim verujte premalo ih ceni ova država .. 

Jesu nekada i ovakvi i onakvi ali i mi smo ,zar ne ? 

Bravo za sve koji su bili juče 🤗

• Sviđa mi se 16
  • Hvala 1
  • Podržavam 3

• Drug član, 838 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer

Znam ja zašto ste svi poleteli u Palmotićevu....očekivali ste predsednika da ga pridržite dok dobija novu košulju...:rolleyes:

Promenio član ZoraNS
  • Sviđa mi se 2
  • Haha 4

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja