yogibear 15985 Napisano pre 2 sati Drug član, 1822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lekari koji takođe podržavaju zahteve studenata i solidarišu se sa protestima, u više navrata su doživeli nasilje i prava je sreća što do sada niko nije ozbiljnije povređen. Danas smo im se priključili i obezbedili mesto njihovog protesta. Iskreno, iznenađen sam bio kada sam po dolasku na naše mesto okupljanja (Ušće) opet zatekao i saobraćajnu policiju. Dva motocikla, patrolna kola... i opet su ispali carevi, moj duboki naklon! Pod policijskom pratnjom, rotacijama i sirenama, bukvalno prozujasmo sve do raskrsnice Bulevara despota Stefana i Palmotićeve. Iako obezbedismo prilaze raskrsnici sa sve četiri strane, saobraćajna policija je sve vreme protesta bila prisutna, pružajući dodatno obezbeđenje. Par provokacija je narušilo petnaestominutnu tišinu i to u vidu dobacivanja sa strane, tipa: "Idite na Kosovo..!" Pošto imamo godina, a nešto nismo ni učtivi kao naši dragi studenti, kolega i ja im nismo ostali dužni , naravno, vodeći računa da previše i predugo ne remetimo dostojanstvenu tišinu. Po završetku skupa zahvalismo se našim lekarima i njihovoj profesiji, nakon čega smo zauzvrat bili ispraćeni aplauzom i ovacijama. Njihovo oduševljenje kada smo došli i izliv emocija prilikom našeg odlaska... ne mogu ovim putem da vam opišem, to treba doživeti. Fotografije sam napravio neposredno pre našeg odlaska. PS. Namerno nisam hteo da stavim datum u naslov teme, jer ovakvih akcija možda bude još... 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3470 Napisano pre 1 sat Drug član, 2388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear hvala ti što si mojima uskočio sa ekipom...nisam bio u mogućnosti da dođem ali rekoše mi kolege da su bili u dobrim rukama Inače tu su bile dve ustanove...Institut za mentalno zdravlje (moji ) i Gradski zavod za zaštitu zdravlja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15985 Napisano pre 1 sat Drug član, 1822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su obe ustanove odmah tu, ali tada nisam znao da su bili i iz Gradskog zavoda. Inače, nema na čemu, tu smo i pozdravi ekipu! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1617 Napisano pre 1 sat Никад не једи жути снег!, 744 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Сент фром мај Шајоми... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...