Zlatko LA 1990 Napisano juče u 06:23 (promenjeno) Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hondu sam uvezao jesenas iz Švajcarske (zajedno sa CBF-om). Motocikl je u odličnom stanju, radi perfektno, apsolutno nijednu manu nema. Fabrička je boja, izduvi takodje (što je retkost na malim 125-icama). Agregat radi stvarno mirno, tiho kako hladan tako i zagrejan, nema nikakvih suvišnih zvukova baš kako i doliči jednoh Hondi. Poseduje fabrički alat. Sipao sam ulje Silkolene Comp4 15W50, na njemu je već bio nov filter vazduha. Ide osetno bolje od CM-a (imao sam ih 3 komada). Postoji po neka sitna ogrebotina ali to je zanemarljivo. Iz prethodno dogovor mogao bih da ga dovezem do kupca. Ako sam nešto propustio pitajte, sugerišite ili ispravite. Planirao sam da ga čuvam alu ima nekih stvari koje moram da završim. Nije registrovan, kupcu ostaje samo to. 0628903564 Zlatko 42000 km na satu Cena na PA je 2000e Cena za BJB kolege, braću, poznanike 1800e. Sent from my SM-S901B using Tapatalk Promenio juče u 06:33 član Zlatko LA 8 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1990 Napisano juče u 06:57 Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan A da, veoma bitna stvar. Rezervoar iznutra. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2607 Napisano pre 21 sati Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Jako fin primerak, srećna prodaja I trebaće ti baš sreće. Do sad sam prodao 3 Yamahe Virago 125, i bilo je pravo mučenje, jer je populacija koja kupuje 125 choper jako retka. Uglavno kupuje neko ko tek ulazi u moto svet, nije klinac, ili je žensko Svakako želim ti da što pre prodaš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1990 Napisano pre 21 sati Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prodao 3 CM-a tačno znam, prvi ko dodje kupuje ga. U pravu si 100%, znam šta me čeka. Sezona tek kreće. Hvala ti veliko Janko! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...