Patriota 698 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan BMW iz naslova,mator i ruzan Lomljen,krsen,nikad odrzavan Trese,lupa udara (jer to je BMW) Delovi skupi kao da su kovani u srcu Mordora Gume celave i kockaste - vozen samo do kafica Ako zelite da Vam se niko zivi na putu ne javlja(a ni vi njima ),onda je ovo motor za Vas Svasta nesto je radjeno,ne zapisujem ali poslednje sto znam je da su stelovani ventili,ulje u kardanu i servis prednjih vila Gume su solidne,ja ih necu menjati jos ovu sezonu,prednja je 120 (nisam mogao da nadjem 110 kad sam uzimao) Motor je dobrom stanju,sem eventualne zamene ulja pred sezonu,potrosni delovi su u dosta dobrom stanju 121000km godiste je 1999 Ohlins vesanje Tri kofera + tank torba Bi xenon far sa projektorima Dodatna LED svetla Grejaci rucki ABS na oba tocka Neki auspuh,mislim da je Scorpion npr Registrovan do 05.06.2025 godine Cena je 3850 eur i podlozna je korekciji naravno Prodajem ga jer su me uhvatile buve da menjam Vlasnik vise godina,prevod obavezan Poziv/SMS/Viber 0695140207 Odmah da napomenem da nisam neko ko motor licka.Vozim ga,perem i odrzavam,tako da ko ocekuje mint stanje nek ne trosi ni svoje ni moje vreme,sem ako zeli da se zarakijamo,to moze Uz motor dajem i 20 cevapa. 8 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 191 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za oglas, sa srećom prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10462 Napisano pre 52 minuta (promenjeno) Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je još lepši uživo, srećna prodaja Jovo! Promenio pre 48 minuta član bajker71 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...