badzabajker 89 Napisano Januar 18 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tražim za tasta mali gradski auto, benzinac, četvoro vrata do 3000 evra.Podrazumeva se od vlasnika i održavan auto. Hvala 0638282122 Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 473 Napisano juče u 10:24 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ja danas bacih zenin auto na oglase, pa vidi da li ti odgovara: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/25727158/ford-fiesta-14-tng-fabricki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano juče u 10:27 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, prosleđeno...Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10299 Napisano juče u 11:46 Ne silazi, 2354 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I meni malo izlazi iz budžeta, ali sam zainteresovan... Čekam red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 473 Napisano juče u 11:50 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan za kolege s foruma je naravno druga cijena, to se valjda podrazumijeva i ne treba dodatno naglasavati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim, ne uklapa nam se u cenu, tako da može dalje, hvala na ponudi Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...