hellena 60 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan No. 1 Color Monochrome No. 2 Asfalt No. 3 "ZIVOT" I ne pravim vam više glasanje, pošto vas nema dovoljno zainteresovanih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Vaaaaaaauuu... fatamorgana !!! Ma `ajte molim vas. Skrolujem gore,dole,gore,dole... ne mogu da se zadrzim ni na jednoj. Uhhh !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Februar 8, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5475 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan No coment!!! :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 9, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je konkurencija, extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su super, kao i uvek na vrhunskom nivou, ako ostanemo i bez ove rubrike, pardon kvalitetne i inspirativne teme, bas ce da bude bezveze :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se sto jos uvek nisam glasao ali je tesno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan "Da se iseces" :D Bravo majstoriiiiiiiiiii !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno nemam reči za prvu sliku, stvarno je neverovatno dobra :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prva bez premca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ludilo ! znal se ko su autori , il zbog pistrasnosti u glasanju to tek na kraju biva objavljeno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan br br stvarno svaka cast na slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
desetar 0 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan ludilo ! znal se ko su autori , il zbog pistrasnosti u glasanju to tek na kraju biva objavljeno ? Ako si pratio teme, mozes da pretpostavis ko su trojica koji su poslali fotke, a onda moze relativno lako da se provali koja je cija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam cije je pod br. 1 ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 9, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam cije je pod br. 1 ;D ;D ;D ;D ;D ;D A ja znam svaka cija je ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Uf teško provaliti, do zla boga.. . Inače, glasala sam za fotografiju br. 2, iako je fotografija br. 1 je*ozovna, iz razloga što u potpunosti objašnjava zadatu temu tj. teksturu. Br. 3 je nice i rado bih je pojela iako nisam neki biljojed, ali mi deluje ukusno sta god da je... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Oduševljenje, turiranje, klicanje za No 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Zivot, ipak ispred svega. Svaka cast (svima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujte exifu hihi..shabani menjaju aparate... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. i 3. hoće da se dopadnu i da nas zeznu, a 2. je prava tekstura, samo ne znam kolko ima postova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. i 3. hoće da se dopadnu i da nas zeznu, a 2. je prava tekstura, samo ne znam kolko ima postova ??? ??? ??? ??? aj mi razjasni zasto 1. i 3. nisu teksture? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja glasao za fotku br.2,sve su mi lepe,ali mi se mnogo vise svidjaju realne fotografije,bez sminke.Mislim,razumem ja da je ovo umetnost,al ovo mi je nerealno,nikada ovako necu videti "golim" okom,svaka cast jos jednom umetnicima,divim im se i ovo je samo moje misljenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. i 3. hoće da se dopadnu i da nas zeznu, a 2. je prava tekstura, samo ne znam kolko ima postova 1. i 3. hoće da se dopadnu i da nas zeznu, a 2. je prava tekstura, samo ne znam kolko ima postova ??? ??? ??? ??? aj mi razjasni zasto 1. i 3. nisu teksture? Sve tri slike JESU TEKSTURA, nema diskusije o tome. Glasam sam za sliku broj 1, mada znam cija je, ali to nije bilo presudno - licno mislim da ima najvishe elemenata DOBRE FOTOGRAFIJE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Februar 10, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ih što volem kad se moje mišljenje i mišljenje profesionalca poklapaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ih što volem kad se moje mišljenje i mišljenje profesionalca poklapaju ;D Cika Arakise, sam ti pitaj kad te nesto interesuje - sve cu da ti kazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Februar 10, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja da si ti drug, čovek i komunista ;D Izvin'te, neću više po off-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...