bojanh 142 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Stanje vidljivo na video snimku. Nije probano paljenje od udesa. Pre udesa na satu imao oko 35-40k, agregat i menjac bili u fenomenalnom stanju. Najbolja ponuda nosi. Snimak je star par dana, auspuh Akrapovic sa snimka je prodat. https://youtu.be/XiQbeqWqcmA Promenio pre 10 sati član bojanh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 846 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Како је дошло до несреће и да ли си ти добро? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan nadrogirani manijak preticao na njegovoj desnoj krivini 2 vozila, brzina preticanja ne znamo tacno, ali sigurno 75-80km/h, ja vozio normalno svojom trakom isto tako 70-80km/h i predje on u moju traku i direktan sudar, ceoni. povrede poprilicno teske, izlomljena karlica, pubicna kost, leva podlaktica, levi rucni zglob, pukla tetiva levog palca, desni kaziprst sredisnji zglob smrskan (zbogom) pa je ubacen vestacki zglob, ali nije to to, izgubljen deo vrha prsta (amputacija), desni rucni zglob preziveo nekako, ali krcketa,pucketa, nije najlepsi osecaj....karlica je namestena relativno dobro koliko je moglo, nosio 6 fiksatora za karlicu, a jos uvek radim operacije rucnih zglobova i saka da se popravi koliko moze, imao sam bas trecu operaciju decembra 2024, skinuo longetu sad u ponedeljak, pa rehabilitacija 1-2 meseca da se razradi pa se nadam da ce biti dobro...inace je udes bio oktobra 2023...zajebane povrede. Promenio pre 9 sati član bojanh 30 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5829 Napisano pre 8 sati Drug član, 2031 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam više besan ili tužan kad pročitam ovako nešto Šta da ti napišem kolega, stvarno nemam reči Guraj dalje i srećno! 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 835 Napisano pre 8 sati MK Obrenovac, 565 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si izvukao živu glavu, mogao te ubiti ko zeca ! Kad sam video u kakvom je stanju rezervoar sve mi je bilo jasno kako si prošao ! Želim ti brz i potpuni oporavak , koliko je to uopšte moguće ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1755 Napisano pre 7 sati Drug član, 1010 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto cu ovo napisati, ali napisi dal su ga osudili dodje li do toga... jer uglavnom cujem samo lose vesti po sve nas, a dobre za te kretene kada dodje do sudjenja. Tebi iskreno zelim potpun oporavak, bilo da je ovo ili ono, da funckionises kao ranije! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Dobio 2 godine nanogice, kucni pritvor. To je maksimalna kazna koju je mogao da dobije po recima moje advokatice, a angazovali smo jednu od najboljih. Hvala na zeljama za brz oporavak. Promenio pre 7 sati član bojanh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 174 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 182 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Da li možeš privatno da ga tužiš ? Imaš toliko osnova... kompletan i brz oporavak želim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Sutra dolazi covek po motor, tako da racunam da je prodato, jer je vec bio danas da pogleda detaljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...