VLAD81 2051 Napisano juče u 07:20 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing ne pije dok vozi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunff 76 Napisano juče u 08:37 U prolazu, 53 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekao Jare :" Hvala, ne pijem dok Paja vozi".... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2051 Napisano juče u 10:49 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne može da pije rakiju i prelazi 500km svaki dan, i tako dvadeset dana za redom, eeeej. Već sam počeo da mislim da negde u Mongoliji postoji još jedno Vranje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3118 Napisano juče u 10:50 Drug član, 991 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Premier, naučio da su svi ko mi sa Balkana, da i rođenu majku prodamo za rakiju. Ovo je bre fini AI...... ovaj........ čovjek, poštuje zakone. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunff 76 Napisano juče u 11:25 U prolazu, 53 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, miki je napisao: poštuje zakone. To je dokaz da je AI, niko me više neće ubediti u suprotno.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diabolikserbia 24 Napisano juče u 17:09 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vi Srbi ste sumnjičaviji od „Kalabrežana“ u Italiji..............U svakom slučaju, jeo sam sladoled u Srbiji (ne sećam se grada)... koji je bio bolji nego sladoled u Italiji... a u Makedoniji mi je jedna 70-godišnja žena u baru u Skoplju u 5:30 ujutru napravila kafu koja je definitivno bila bolja nego u Italiji. Hteo sam da idem u Istanbul...ali me je grupa srpskih motociklista savetovala da to ne radim zbog previše saobraćaja. Ne volim saobraćaj...i na kraju nisam otišao, ali žao mi je, možda sledeći put... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1571 Napisano juče u 17:19 Drug član, 384 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drz'se ti zvalave psine vucica, vise nego ocigledno imate isti mozak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diabolikserbia 24 Napisano pre 17 sati U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan mah...non so cosa vuoi dire Mickey... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2034 Napisano pre 17 sati Drug član, 1547 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pogrešio sam u ovome:Slikano tosterom?Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3422 Napisano pre 16 sati Drug član, 1261 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Čime god, svakako je kamera savremenija od motocikla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...