aca-pn 6429 Napisano Utorak u 12:49 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj se naplašio kao da će ljudožderi da ga prožderu ako mu se pokvari motor. Da je neko stvarno toliko prešao afrikom znao bi da jedino regler i pumpa za gorivo mogu da crknu na tom motoru i imao bi rezervu sa sobom. Sve ostalo je palamudjenje i izvlacenje brojeva telefona iz nekog razloga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 275 Napisano Utorak u 13:56 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ma da,ovo neka vještačka neinteligencija pokušava skupljati brojeve telefona za ko zna koji svrhu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diabolikserbia 20 Napisano juče u 05:41 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan X Igogitar ok Thank you very much Igogitar.....as soon as I'm in the Slovenia area (if it's not night) I'll call you and if you're free we'll have a coffee together... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diabolikserbia 20 Napisano pre 22 sati U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci pojašnjenje.........Ja sam ljudsko biće koje je turista na motoru,nisam vještačka inteligencija....mnogo sam našao da prevozim motore po Srbiji i Bosni,ali glavni problem je što ne mogu da otvorim sa njima jer ne znam srpski jezik... treba mi neko od vas koji govori italijanski ili najviše engleski da bi mogli da komuniciram sa transportnom kompanijom... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 661 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 410 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Engleski vise ljudi zna u Srbiji nego u Italiji, i to solidno vise. Promenio pre 21 sati član Blackened 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5613 Napisano pre 20 sati Drug član, 811 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, diabolikserbia je napisao: Momci pojašnjenje.........Ja sam ljudsko biće koje je turista na motoru,nisam vještačka inteligencija....mnogo sam našao da prevozim motore po Srbiji i Bosni,ali glavni problem je što ne mogu da otvorim sa njima jer ne znam srpski jezik... treba mi neko od vas koji govori italijanski ili najviše engleski da bi mogli da komuniciram sa transportnom kompanijom... hvala @diabolikserbia ako ti ne pomažu brojevi telefona koje smo ti već poslali onda je jedino rešenje da zoveš našeg predsednika. On svakako nikad ne spava, a u njegovom opisu posla je pored svega i pomoć na putu. U najgorem slučaju dobićeš povećanje plate 31% kumulativno tokom ove godine, tako da ćeš imati pare i za popravku motora. Za najbržu pomoć na putu najsigurnije ti je da na motor osim italijanske okačiš još albansku i hrvatsku zastavicu pa će svi koji naiđu momentalno da zasuču rukave da ti pomognu... 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 136 Napisano pre 18 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Tako je! Da je precednik nama živ i zdrav 100 godina! ...U prugasto odelo!!! A ti prijatelju iz Italije,upiši lepo kurs srpskog jezika i rešen problem,i u Srbiji,i u Hrvatskoj,i u Bosni...Posle toga mož' se i bratimiš sa naši mehaničari! Promenio pre 18 sati član Elmilorad 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5613 Napisano pre 18 sati Drug član, 811 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Majko mila, a ja zvao ATLAS da se raspitam da li rade strance.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4719 Napisano pre 18 sati Drug član, 1013 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ZoraNS said: @diabolikserbia ako ti ne pomažu brojevi telefona koje smo ti već poslali onda je jedino rešenje da zoveš našeg predsednika. On svakako nikad ne spava, a u njegovom opisu posla je pored svega i pomoć na putu. U najgorem slučaju dobićeš povećanje plate 31% kumulativno tokom ove godine, tako da ćeš imati pare i za popravku motora. Za najbržu pomoć na putu najsigurnije ti je da na motor osim italijanske okačiš još albansku i hrvatsku zastavicu pa će svi koji naiđu momentalno da zasuču rukave da ti pomognu... Za još bržu pomoć na putu, na sve navedeno, najbolje da mu se motor pokvari u Feketiću. Tad ne dolazi kombi za šlepanje, već doleće helikopter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1387 Napisano pre 17 sati Drug član, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 1. 2025. at 20:57, igogitar je napisao: does angry fire glows and fires from exhaust of your Africa? Do your brakes screeching? Za braću sa foruma pitanje-vještačka neinteligencija ili neki trol,onaj što mu seva ljuta vatra i krljaju kočnice? Za kolegu @serdarevic tačno vidiš da nije AI u pitanju, jer je kao svaki pravi Balkanac u vicu zahebao glupog Engleza i u konkretnom slučaju mu uvalio vespu kojoj krljaju kočnice. Ovom fali šlifa i sve kao neka tetka kuka, šta bi radio da mu sevne ljuta vatra, klasična potvrda da AI nije sa naših prostora... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5613 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Drug član, 811 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan @diabolikserbia verujem ti ko našem predsedniku da si ljudsko biće. Pošalji mi u porukama svoj broj telefona pa ću te nazvati (preko Vibera) da se dogovorimo oko pomoći. To znači da nema više potrebe da tražiš pomoć od ostalih. Kada stigneš u Srbiju iznajmiću kombi i pratiću te od ulaska u Srbiju pa sve do LUKE U BOSNI (to nije bosanski Luca Brasi (sigurno znaš vašeg sa Sicilije) nego "Port in Bosnia - eng."). Šta drugo da ti kažemo, ako si pravi čovek @diabolikserbia "MI TE VOLIMO" a ako si stvarno čovek tvoj odgovor bi bio ................. Promenio pre 16 sati član ZoraNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8184 Napisano pre 15 sati Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Apropo "luke u Bosni" garant je naleteLo na pojam Banja Luka pa se za*ebaLo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...