Jump to content

Moto Zajednica

Kamera za auto - Dash Cam kupujem

Recommended Posts

• Drug član, 1217 postova
  • Motocikl: Lanac, kaiš, kardan
Pre 3 sati, Luka9905 je napisao:

Jedno pitanje (možda je dosadno i glupo), pošto sam shvatio da će kamera biti korišćena u Taxi vozilu, koliko je regularno snimanje bez nečijeg pristanka? 

Ukoliko snima kabinu, pretpostavljam da hvata i putnike, a to može biti problem, jer neko možda ne želi da bude snimljen.

Mislim da je Cargo rešavao tako što je imao one nalepnice da postoje kamere u automobilu. Ne bi bilo loše zaštiti se na pravi način i informisati korisnike o kamerama zbog potencijalnih "problema" u vezi sa tim.

Nedavno smo u zgradi polemisali oko video nadzora, ima tu niz zavrzlama, ne možemo tek tako da se gledamo na kameri.

Već smo o tome pisali, da treba da bude natpis u kolima ako se snima kabinski deo. Ja sam ovaj video sa putnikom postavio da se vidi kako lepo snima iznutra, zbog čega sam se uopšte odlučio za kupovinu kamerice. Video cu radi ljudi koji prate temu držati nekoliko dana i potom skinuti sa YT. Postavicu neke koji su sa dnevne voznje a pogled ispred kola. To još fali da bi da bi bio potpun opis

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 234 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
3 minutes ago, malitomic said:

Već smo o tome pisali, da treba da bude natpis u kolima ako se snima kabineti deo. Ja sam ovaj video sa putnikom postavio da se vidi kako lepo snima iznutra, zbog čega sam se uopšte odlučio za kupovinu kamerice. Video cu radi ljudi koji prate temu držati nekoliko dana i potom skinuti sa YT. Postavicu neke koji su sa dnevne voznje koje a pogled ispred kola. To još fali da bi da bi bio potpun opis

Oprosti, sad videh na prvoj strani.

Odlična kamerica i odlična stvar. Jako dugo planiram da ugradim kod sebe i na motoru i na kolima, ali sve mi je nekako nešto treće preče.

• Podržavam 1

Evo jos tri videa. Dva su dnevna vožnja, lagana i malo brza

Treći je noćni snimak iz kabine🤣

• Hvala 1

pre 12 minuta, JevtaNS je napisao:

Ja lično bih isključio merenje brzine u video zapisu

Da, moze i to, cak sta vise sve dole šta piše, logo, mai70, koordinate, brzina, vreme, može da se pogasi.

Meni ponekad nista ne piše, a nekad sve. Prvih minuta korišćenja nisam imao ton, pa se pojavio.

Sve u svemu jako sam zadovoljan. Iz prikazanih klipova vidi se da je reč o jednom kvalitetnom uredjaju, koji će meni a verujem i drugima koji bi tako nešto da kupe, pomoći da se sigurnije osećaju u saobraćaju, a i zabeleže neki možda i lep trenutak🥰

• Sviđa mi se 1

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja