zlig0r 1982 Napisano Januar 8 (promenjeno) Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Karte za MotoGP za Brno su puštene sredinom decembra a obradovan narocito činjenicom da nisu ukinuli Camp A - posle par dana peripetija sa karticama - karta za gospodju i mene je kupljena. Iz nekog razloga - bankovne kartice iz Srbije nisu na listi podržanih - te kartu ne mozete da kupite preko njih…ja sam na kraju zamolio drugara iz Cro da plati njegovom… No da se vratimo na Camp A (zeleno na mapi) Do kraja meseca cena za solo rajdera je 200, dok za vozaca i suvozaca 320e. Ova karta je isključivo za motoraše (automobili, uključujući kamp prikolice, nisu dopušteni). Ulaznica uključuje mesto za kampiranje na Camp A području i pristup svim ostalim područjima (B, C, D, E, F i G). Vreedi za 3 noćenja - četvrtak-petak-subota-nedelja za 1 osobu, 1 šator i 1 motocikl (plus suvozač) Uz to se dobija i: Parking mesto za Vaš motocikl pod nadzorom. Prostor za šator direktno na travi, samo nekoliko metara od staze, za 3 noći (četvrtak - nedelja). Veliki ekran. Zona za hranu i piće isključivo za posetioce iz kampa. Potpuni sanitarni čvor, uključujući tuševe. Večernji program u petak i subotu. Napomena: Večernja vožnja na stazi se dogovara s promotorom i trenutno se ne može potvrditi Bio sam 2 puta u Camp A, i meni je sve to savršeno…bukvalno mozes 4 dana da ne izadjes sa staze, nema nervoze oko parkinga, guzve, cekanja u redu za wc, za pivo…uz to, uvek se skupi extra ekipa, zezanje je ceo dan, na samom mestu imate sve potrebno, od struje da napunite telefone, super čistih toaleta, do ekstra klope i hladnoh piva, uveče svirki, osiguranog parkinga i mogućnosti da provozate svoj motor par krugova po stazi (ovo za sad jos nije potvrdjeno, no sobzirom da je ranije moglo i da smo vozili - iskreno verujem da ce moci i sad)… uz to, ulaznica za Camp A je ujedno gold karta sa kojom mozete da sednete bilo koji travnati sektor i udjete u srediste staze…gold karta je do kraja meseca 120e, tako da je i racunica jasna, da se Camp A po meni isplati shodno tome sta se sve dobija… Znam da je vise ljudi sa foruma bilo u kampu, te sam siguran da jos informacija i licnih impresija iz prve ruke tek sledi…nadam se da ce i ove godine da se skupi ex-yu ekipa i da zabave nece manjkati…shodno tome, dobrodošli da se pridružite… par mojih fotki: Voznja po stazi: Promenio Januar 8 član zlig0r 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Januar 8 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan da uz sve to dodam i po meni najbolje mesto sa trave za gledanje trke, popularna "omega" ili ti sektor C na mapi: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17711 Napisano Januar 8 Integrisan, 8372 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prilično zainteresovan. Brno mi je ostalo u srcu, kamp je super priča... Dok ne okvasi što je meni od 3 Brna bilo 2x Pratim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 22 Napisano Sreda u 20:30 U prolazu, 13 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan Konkretne informacije, hvala @zlig0r Ajde kad budeš imao vremena ako te ne mrzi, napiši nešto o samom putu. Slabo nalazim informacije o "moto rutama" za preporuku, kako ih odvesti i na šta obratiti pažnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5104 Napisano Sreda u 21:43 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pratim , i mislim da cu da se pridruzim , samo mi je sve jos novo , nisam bio nikad , a isao bih... svaka info dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Sreda u 22:25 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pratim. Ni ja nisam bio nikada, mozda se ova godina osmehneПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 192 Napisano Sreda u 22:35 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prva tura karata otišla (200€)Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Sreda u 23:11 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se lomio ove godine u Brno ali većina odlučila da ponovimo Muđelo, tako da moram slušati većinu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 652 Napisano Četvrtak u 08:21 Zainteresovan, 355 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i ja i bas sam zainteresovan. Prva tura se rasprodala, cekam da puste drugu turu, a do tad taman vremena da se organizujem i proverim da li je izvodljivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 26 Napisano Četvrtak u 10:12 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan zna li se nesto za Balaton, ima li takva opcija i u Madjarskoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5585 Napisano Četvrtak u 10:54 (promenjeno) Drug član, 806 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, sasa je napisao: zna li se nesto za Balaton, ima li takva opcija i u Madjarskoj? Ima od 22. - 24.08. Evo ga ceo kalendar.... MotoGP™ 2025 Calendar | Circuits | Schedule | Information WWW.MOTOGP.COM Promenio Četvrtak u 10:56 član ZoraNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 26 Napisano Četvrtak u 11:52 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, ZoraNS je napisao: Ima od 22. - 24.08. Evo ga ceo kalendar.... MotoGP™ 2025 Calendar | Circuits | Schedule | Information WWW.MOTOGP.COM ma znam za raspored, nego takva prica sa ulaskom motora gledam i ne vidim nigde takvu neku opciju, pa ko rece da neko nema neku dodatno informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5585 Napisano Četvrtak u 13:15 Drug član, 806 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, sasa je napisao: ma znam za raspored, nego takva prica sa ulaskom motora gledam i ne vidim nigde takvu neku opciju, pa ko rece da neko nema neku dodatno informaciju Balaton je "devica" u kalendaru tako da niko nema ranija iskustva.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 22 Napisano Četvrtak u 15:48 U prolazu, 13 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan Staza još nije završena tj. radi se prilagođavanje za moto gp, navodno da će da bude spremna na vreme ali postoji mogućnost da ne bude, ja bih sačekao sa kupovinom karata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Četvrtak u 16:45 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan moja ekipa je u nedelju kupila jos 6 karata... na zalost, poucen iskustvom od ranijih godina, pre bih rekao da je su rasprodate sve karte jer je ogranicen broj...nadam se da nisam u pravu narocito jer vas ima zainteresovanih...proslih godina je na sajtu bio brojac koliko je jos karata ostalo...to nije velik kamp, odokativno 200-300 satora bude...a 500-600 karata na globalnom nivou pukne ocas posla... sto se tice samog puta, ja cu kao i ranijih godina da odaberem najgluplji put, a to je direktno autoput odavde do tamo...jeges ga, godisnji se cuva za more,, tako da smo kratki sa slobodnim danima...kamp se otvara u cetvrtak, te je moj plan da u cetvrtak ujutru sednemo i gas do tamo iz komada... sto se tice povratka, ima ozbiljna glupost da se kamp mora isprazniti u nedelju uvece (a ceo dan si na nogama, pije ti se pivo, zeza uz trku) te ne moze da se prespava i nedelju i na tenane krene sutra...tako da cu u povratku posle trke gas autoputom opet do Budimpeste u neki smestaj, i onda u ponedeljak ujutru kuci za NS.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Četvrtak u 17:04 (promenjeno) Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ako se ispostavi da sam u pravu, postoji pored staze jedna oooogromna livada, koju lik isparcelise i izdaje za kampovanje...to se zvalo Camp Start...ono mora da se vidi uzivo...nasi moto susreti su nista za ono tamo...ono je 4-5 dana ne spavanja, konstantnog turiranja svim i svacim, od motorne testere preko kosilice, do agregata od r1 stavljenog u ram...ja sam siguran da su se te ekipe tamo cele godine cele godine smisljale sta ce i kakvo ce vece sranje da naprave sledeci put...i kako da nadmase sami sebe dogodine...te kontam da posle ovih par godina pauze - ljudi ce biti ozbiljno inspirisani da to dignu na jos veci "nivo"... bio sam 3 puta kao gost tamo, iskreno mislim da moj organizam ono ne bi mogao da prezivi...jedan dan eventualno uostalom, ima na YT vise snimaka...pa ko voli i tako nesto ima i tu opciju... Camp A na stazi je susta suprotnost od ovoga, hrana/cuga/stejdz je sa druge strane nasipa, te je u kampu mir i tisina, kome se spava spava, kome se zeza - sedi sa druge strane nasipa i pije i zeza se..nema pirotehnike, turiranja i vatre na sve strane...za razliku odo ovoga: Promenio Četvrtak u 17:15 član zlig0r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 652 Napisano Četvrtak u 17:15 Zainteresovan, 355 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ako stoji na sajtu da ce pustiti drugi deo za kamp po skupljoj ceni, nadam se da nisu sve prodali u prvoj Mislim da cu moci da se iskombinujem, tako da mi preostaje da sacekam prvi februar i vidim ima li jos karata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Četvrtak u 17:19 (promenjeno) Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da si u pravu, greota je propustiti tih par dana odlicnog zezanja i uzivanja Promenio Četvrtak u 17:24 član zlig0r 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 22 Napisano Četvrtak u 17:52 U prolazu, 13 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo kartu među poslednjim u ovoj turi a poslao sam upit i potvrdili su mi da prodaja ide u tri ture kako je navedeno na sajtu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7448 Napisano Četvrtak u 19:15 Drug član, 3091 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Taj kamp je nešto najluđe što sam ikada doživeo!!! Scena, ulazimo u kamp, petak ujutru, stajem kolima da propustim traktor kosačicu koju vozi gari u kostimu rimskog vojnika, traktor za sobom vuče rimsku dvokolicu u kojoj je drugi gari obučen u odoru rimskog centuriona i bičuje ovog na kosačici da ubrza! Mi u kolima sedimo i gledamo se u fazonu "watafak" Sledeća 3 dana... Su.. Knjiga da se napiše! Ne znam koje količine alkohola su tu upitanju ali je meni delovalo kao srednjošklce kad roditelji puste na ekskurziju, sem što su ovo odrasli ljudi koje su žene pustile na vikend sa drugarima Mi jugosi smo bili svi zajedno u jednom delu kampa, mi smo za ostatak bili fini, uštogljeni štreberi i tihi povučeni... Dok jedno veče @Grnca i ostatak ZR frakcije nije u naletu ludila rešilo da vidi kakav zvuk ima XX bez auspuha.. Those were the days... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1352 Napisano Petak u 09:55 Vinyl rider, 825 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Taj kamp je nešto najluđe što sam ikada doživeo!!! Scena, ulazimo u kamp, petak ujutru, stajem kolima da propustim traktor kosačicu koju vozi gari u kostimu rimskog vojnika, traktor za sobom vuče rimsku dvokolicu u kojoj je drugi gari obučen u odoru rimskog centuriona i bičuje ovog na kosačici da ubrza! Mi u kolima sedimo i gledamo se u fazonu "watafak" Sledeća 3 dana... Su.. Knjiga da se napiše! Ne znam koje količine alkohola su tu upitanju ali je meni delovalo kao srednjošklce kad roditelji puste na ekskurziju, sem što su ovo odrasli ljudi koje su žene pustile na vikend sa drugarima Mi jugosi smo bili svi zajedno u jednom delu kampa, mi smo za ostatak bili fini, uštogljeni štreberi i tihi povučeni... Dok jedno veče @Grnca i ostatak ZR frakcije nije u naletu ludila rešilo da vidi kakav zvuk ima XX bez auspuha.. Those were the days... Dogovor je : sta se desi u Brnu - OSTAJE U BRNU !!! Nek dodju sami pa nek dozive svojim ocima - ko nedodje pokajace se - ko dodje - pokajace se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...