Motorcyclist 17215 Napisano Ponedeljak u 18:13 Integrisan, 5072 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu nositi jos jednom da vidim hoce mi pasati ali tesko. Kupljene nove u FC MOTO, Orina, potpuno nove danas probao prvi put. Velike. Vise su zimsko-jesenje inace. Broj XL iliti 10. Ako ima zainteresovanih, onda cu slikati i poslati slike. To su ove rukavice. Just a moment... WWW.FC-MOTO.DE Cena 6.000din i vasa postarina, mozete i doci pa probati. Features: high-quality Technalin.Gold leather extremely robust kangaroo leather on the palm side Velcro straps on the wrist and on the cuff great grip thanks to the kangaroo leather pre-curved fingers Stretch inserts for improved dexterity Silicone printing on the palm for a safe grip hard plastic protector on the knuckles Carbolex protector at the edge of the hand Gigatex protective pads on the small finger, the palm side and on the cuff soft protective pads on the fingers reinforced Aramid seams on the palm side highly cut- and tear resistant Kevlar on the back side Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Ponedeljak u 18:46 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi link Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17215 Napisano Ponedeljak u 18:53 Integrisan, 5072 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, laband said: Ne radi link https://www.amazon.de/-/en/Kangaroo-Leather-Kevlar-Touring-Gloves/dp/B07F29HQTW Na FC MOTO oko 50e na popusti sa 109e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10123 Napisano Ponedeljak u 19:01 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da pomognem, ako nije problem, meni link radi: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17215 Napisano Ponedeljak u 19:05 Integrisan, 5072 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ove i ne mogu prezaliti sto sam prodao. Kao salivene... E sad bile su 10ke ali L. Ove su 10 ali XL i velike. Za posao nosim 9ke... Ipak se mora probati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...