PeraNS 77 Napisano Maj 26 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan @shomsi Staju komotno kaciga, prsluk, prva pomoc, rukavice i jos par sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3365 Napisano Maj 26 Drug član, 1587 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @PeraNSu procesu sam zamene kacige...i ti kačiš sad sliku svoje Imam opciju shoei u kolor šemi motora i crnu hjc/škorpion u razumnoj ceni...sve su F.F. Elem,kako si ti zadovoljan sa bukom na škorpionu obzirom da je modularna,autoput me zanima 130+km/h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 77 Napisano Maj 26 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Džim Džarmuš said: @PeraNSu procesu sam zamene kacige...i ti kačiš sad sliku svoje Imam opciju shoei u kolor šemi motora i crnu hjc/škorpion u razumnoj ceni...sve su F.F. Elem,kako si ti zadovoljan sa bukom na škorpionu obzirom da je modularna,autoput me zanima 130+km/h? Ovo mi je druga Scorpion ADX, imao sam (i jos imam ADX-1). Da je tiha bas i nije, recimo da je neki prosek. Uzeo sam je iz razloga prakticnosti, leto kada je vrucina i sl. dobro dodje, druga stvar potpuno odgovara mom obliku glave a trece nema DD kopcu. Ako ne insistiras da bude flip-up da sam na tvom mestu ja bih bez razmisljanja uzeo FF Shoei. FF em su sigurnije i tise em je Shoei po kvalitetu daleko iznad Scorpiona (moje misljenje). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1289 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan E ... i ja da kažem nešto za TV dnevnik ... međ svojima ... FF je sigurno u puno toga ispred, ali ja uvek glasam za flip up, samo da je kvalitetna. Da je homologovana i za zatvoreni i otvoreni položaj. Uvek bih to uzeo. A boja ... Definitivno su ovo najuočljivije kacige, i to baš baš ... Drečava žuta/zelena, drečava narandžasta, pa bela. Siguran sam da će mi sledeća kaciga biti flip up u nekim od ovih boja (kad budem potrošio ovu koju sad habam, a bela je sa malo sivog i crnog ... Upravo sam se vratio sa neke vožnje od par dana, u grupi. Uvek mi je prvo u oči padala ... Evo vi sami pogledajte ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3365 Napisano Maj 26 (promenjeno) Drug član, 1587 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Vandrokaš je napisao: ali ja uvek glasam za flip up Zbog hlađenja leti? Odosmo u off na moju inicijativu...premeštaj negde Admire ..izvini. @alexanto Promenio Maj 26 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 77 Napisano Maj 26 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Flip up je pre svega prakticna, stanes na pumpu, gde god ne moras je skidati, mozes je voziti i kao jet i kao ff (ali kao sto kaze @Vandrokaš ako ima P/J homologaciju), ove ADX npr. imaju siri i veci vizir sto u praksi znaci vece vidno polje. Drecave boje su takodje plus iz svima jasnih razloga. E sad kad bih bas mogao da biram u kojoj flip up bih overio asfalt pre bih odabrao Shoei. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 77 Napisano Maj 26 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Vandrokaš said: @Vandrokaš Jel ovo u sredini K1600? Video sam ga kod Čizmića u bmw servisu, motor impresivnih dimenzija. Promenio Maj 26 član PeraNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1558 Napisano Maj 26 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 654 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Džim Džarmuš je napisao: @PeraNSu procesu sam zamene kacige...i ti kačiš sad sliku svoje Imam opciju shoei u kolor šemi motora i crnu hjc/škorpion u razumnoj ceni...sve su F.F. Elem,kako si ti zadovoljan sa bukom na škorpionu obzirom da je modularna,autoput me zanima 130+km/h? Ako na taj motor u toj boji ne uzmeš nešto sa kačketom, makar nikad ne sišao s puta, dodje čovek iz BMW i odseče ti blatobran Promenio Maj 26 član andrej. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 77 Napisano Maj 26 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, andrej. said: Ako na taj motor u toj boji ne uzmeš nešto sa kačketom, makar nikad ne sišao s puta, dodje čovek iz BMW i odseče ti blatobran Skinuo sam kacket cim sam otpakovao kacigu pa i po cenu sakatog blatobrana 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1289 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, PeraNS je napisao: @Vandrokaš Jel ovo u sredini K1600? Video sam ga kod Čizmića u bmw servisu, motor impresivnih dimenzija. Nije ... RT je ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1289 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Zbog hlađenja leti? Odosmo u off na moju inicijativu...premeštaj negde Admire ..izvini. @alexanto Ma da ... Prošlo leto je bilo ubitačno. Granice, kolone, naplatne, gradovi, mesta ... mislim da bi umro da nisam mogao da dignem kacigu. A bogami i kad voziš baš lagano kroz prirodu ... (ne mislim na off road). Svi mirisi i osećaji su na mnogooo boljem nivou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3365 Napisano Maj 26 Drug član, 1587 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Au šta mi napraviste sad u glavi,lakše sam se oženio..Što bi rekao Dragče :"Kud sam i pito" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3365 Napisano Maj 26 Drug član, 1587 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @andrej.Paradoksalno ovaj GS je bolji na Straße nego na Gelände,tako da na velikim brzinama,zbog kačketa, dobijaš vibro mašinu od kacige...Zajebi modu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3365 Napisano Maj 29 (promenjeno) Drug član, 1587 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao štender sa temu ,3800rsd.Lanac može da se čisti sad,m-endurance naprskan sprejem u servisu na 1000 km i sad ću ga ja očistiti i nauljiti na 3000 km. Promenio Maj 29 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1289 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Taj lanac će nam doći glave ...vidim ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3365 Napisano Jun 3 Drug član, 1587 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 5. 2025. at 19:04, Vandrokaš je napisao: E ... i ja da kažem nešto za TV dnevnik ... međ svojima ... FF je sigurno u puno toga ispred, ali ja uvek glasam za flip up, samo da je kvalitetna. Da je homologovana i za zatvoreni i otvoreni položaj. Uvek bih to uzeo. A boja ... Definitivno su ovo najuočljivije kacige, i to baš baš ... Drečava žuta/zelena, drečava narandžasta, pa bela. Siguran sam da će mi sledeća kaciga biti flip up u nekim od ovih boja (kad budem potrošio ovu koju sad habam, a bela je sa malo sivog i crnog ... Upravo sam se vratio sa neke vožnje od par dana, u grupi. Uvek mi je prvo u oči padala ... Evo vi sami pogledajte ... Koliko ste vas dvoica sugestivni ja uzeh ovakvu shoei danas (flip up) stvarno se vidi da je premium proizvod.Sad treba tipsku muziku,koja ide u nju, da nađem mislim da je sena u pitanju.Prvi utisak je da je dosta izolovana od buke i onih vibracija od vetra. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 77 Napisano Jun 3 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Neka te lepo sluzi i glavu cuva ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1289 Napisano Jun 3 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Džim Džarmuš je napisao: Koliko ste vas dvoica sugestivni ja uzeh ovakvu shoei danas (flip up) stvarno se vidi da je premium proizvod.Sad treba tipsku muziku,koja ide u nju, da nađem mislim da je sena u pitanju.Prvi utisak je da je dosta izolovana od buke i onih vibracija od vetra. Ja sam uzeo Senu SRL2 i sebi i ženi u kacigu. Nemam ni jednu jedinu zamerku. Zasad. Videću da li ću to pričati i kad ode baterija, ali, navodno, budže neke kineske. Stvarno vata daleko. U rukavicama, sem pojačavanja i utišavanja, sve ostalo je prepipavo. Ali sem ako ne voziš u grupi, i prozivaš nekog određenog, ni ne trebaju ti ne znam kako neke druge operacije. Ja sam uzeo pakovanje od 2 komada, lovio popust. Izađe osetno povoljnije. Naravno treba i da stigne nekako ovamo ... Jel skupo? A valjda smo neke stvari i naučili ... Koje boje je kaciga koju si uzeo? I jel 3 ili si našao 2 po nekoj dobroj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3365 Napisano Jun 3 (promenjeno) Drug član, 1587 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo 2. polovnu a novu,od gazde DD moto.250e Vidim da je u motolandu 92k rsd, mislio sam da je jeftinija. @Vandrokaš Promenio Jun 3 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3365 Napisano Jun 3 Drug član, 1587 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Vandrokaš je napisao: Ja sam uzeo Senu SRL2 i sebi i ženi u kacigu. Nemam ni jednu jedinu zamerku. Zasad. Videću da li ću to pričati i kad ode baterija, ali, navodno, budže neke kineske. Stvarno vata daleko. U rukavicama, sem pojačavanja i utišavanja, sve ostalo je prepipavo. Ali sem ako ne voziš u grupi, i prozivaš nekog određenog, ni ne trebaju ti ne znam kako neke druge operacije. Ja sam uzeo pakovanje od 2 komada, lovio popust. Izađe osetno povoljnije. Naravno treba i da stigne nekako ovamo ... Jel skupo? A valjda smo neke stvari i naučili ... Koje boje je kaciga koju si uzeo? I jel 3 ili si našao 2 po nekoj dobroj ceni? Gde si lovio senu ?Koja je cena bila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1289 Napisano Jun 3 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imam nekoliko sajtova koje često gledam. Mislim da sam Senu uzeo na RAD moto sajtu. Belgijski. 2 kom pakovanje bilo, ako se ne varam 460 i neki EUR. RAD | Premium brands Rock-bottom prices WWW.RAD.EU Buy your motorcycle clothing, helmets, motorcycle accessories and replacement parts here. Lowest Price Guarantee ✓... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1289 Napisano Jun 3 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ali to je bilo pre 2-3 godine, ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3365 Napisano Jun 9 (promenjeno) Drug član, 1587 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Čišćenje M-ENDURANCE lanca na 3000 km,pre toga je čišćen u servisu na 1000km. Čišćenje=petrolej,krpa,četka. Podmazivanje=špric,menjačko ulje 80w90. Kolega @vucko23 još jednom dokazuje koliko je ovaj moto svet,forum, riznica kvalitetnih prijateljstava.Kaže da ga želja mine za lancom...a ja petrolej,ulje,znanje i onako nemam, za špric bih se snašao Promenio Jun 9 član Džim Džarmuš 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1885 Napisano Jun 9 Drug član, 530 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se sada više sjaji tozla Endurance kajla ili ćela mi... Mrtva trka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3365 Napisano Jun 12 Drug član, 1587 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan "Prelepa je Bože ,lepa je ko iguman..." 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...