pronto 6798 Napisano Januar 2 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako si mi rek'o.. Sve najbolje u životu i radu! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Januar 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 1000 eur. Promenio Januar 2 član MotoBokce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Utorak u 00:27 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan 850 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1727 Napisano Sreda u 06:46 Drug član, 888 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10590 Napisano Sreda u 07:19 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa s obzirom da je mačka u džaku tj Suzuki u kutijama, nije baš džabe, ali približavamo se korektnoj ceni, ovo vredi uzeti, pod uslovom da si ljubitelj dotičnog modela i ozbiljan majstor, jer upitno je da li se isplati ta igranka, ali, ako je za dušu onda pare i nisu bitne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22350 Napisano Sreda u 08:07 Integrisan, 9604 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pogodite ciji je ovo GS u drugom redu Yugoslavija kaze, prolete 25 godina cas ( toliko dugo je na sajtu) https://www.thegsresources.com/proc_pg_srch.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22350 Napisano Sreda u 08:10 Integrisan, 9604 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka, ne linkuje dobro, evo zasebno... 2001, 2006 i 2011 bio slika meseca (tako glasali) https://www.thegsresources.com/pg_display.php?displayid=777 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22350 Napisano Sreda u 08:13 Integrisan, 9604 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite svi, molim vas ali taj mi motor uvek emocije rasplamsa, klinac, rucno polirao sve, do ogledala! Polir pastu je bilo muka naci kamoli deo, trljao pastama za zube i sodom bikarbonom... Nosac kofera sam od sparinga pravio a ove crne plastike bocno na njemu, kod repa su od crnih kantica za ulje. Nije bilo "klik" i ono stigne.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1744 Napisano Sreda u 09:36 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Izvinite svi, molim vas ali taj mi motor uvek emocije rasplamsa, klinac, rucno polirao sve, do ogledala! Polir pastu je bilo muka naci kamoli deo, trljao pastama za zube i sodom bikarbonom... Nosac kofera sam od sparinga pravio a ove crne plastike bocno na njemu, kod repa su od crnih kantica za ulje. Nije bilo "klik" i ono stigne.. Evo prilika da Versysa ostaviš sa strane, a ovog starca vratis u mladost. Verovatno niko to ne bi mogao bolje od tebe da uradi. Vec si ga imao, gomila emocija postoji, svaki delić si vec držao u rukama.. Za mene je ovo samo gomila gvoždja, jbg. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Sreda u 10:05 (promenjeno) Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Neeee, to bi baš bila utopija za Nešu, kad već podižemo oglas da i 'mali Perica' da svoje mišljenje Gazda, oprosti. Ovo da se dovede u stanje koje bi zadovoljilo Nešu, morale bi da se ulože iracionalne pare. Da - ljubav nema cenu, ali racio mora da se posluša tu i tamo. Verujem da je i kolega Bokce zbog toga odustao i ponudio da projekat prepusti dalje. Nije nemoguće, samo je pitanje ko, kako i koliko. A i zašto opet imati i voziti nešto što si posedovao? Msm, to je moja filozofija i ne ubeđujem nikog, ali - posedovao, uživao, imaš vrhunske uspomene i red je da ostane na tome. Na wish listi je udaren i idemo dalje. Toliko toga postoji da ne znam šta bi pre sledeće, a znam da nema šanse da posedujem sve što želim. Čak i da postoji za mene jedan neki najbolji motor svih vremena, ne bi mogao da ga posedujem ponovo. Pronalazim vrhunsko zadovoljstvo i u onim manje dobrim, nesavršenim primercima Promenio Sreda u 10:48 član PremieRacing 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...