Darko Mihajlovic 5495 Napisano Decembar 21, 2024 Drug član, 1615 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, ShakalVA said: Тако је. Овде није био фокус на категоризацији колико на овим моделима овде које сам навео у табели (неки су отпали). Ma jasno, nego ono, razgovaramo se .. Vidim naslov "turing" a dole strom , pa u mojoj glavi to nije to ..ne vezano za to sta ces da kupis . Svakako je odlican motor, pa , samo cepaj 16 minutes ago, vex said: A mozda zato sto ih kupuju ljudi koji se voze? A ipak .. nije kao da se ostali ne voze i ne vidjas ih po putevima .. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4300 Napisano Decembar 21, 2024 Drug član, 483 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Darko Mihajlovic je napisao: ipak .. nije kao da se ostali ne voze i ne vidjas ih po putevima .. Ne mislim do Ralja ringa ili kafane no 1k u turi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5495 Napisano Decembar 21, 2024 Drug član, 1615 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne mislim na to takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2594 Napisano Ponedeljak u 10:14 Drug član, 1273 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Glas za QJ SVT 650 (X), barem da ga probašSent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...