Bokes 2997 Napisano Decembar 15, 2024 Drug član, 1059 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, Reših da otudjim jednu od svojih kaciga, pa ću je prvo oglasiti ovde. Kao što naslov kaže, u pitanju je Caberg Droid, veličina M, crna. Pokušaću da budem detaljan po pitanju stanja i svega što kupac dobija.Kaciga ima: - providni vizir sa pripremom za pinlock, - pripremu za komunikaciju (ne dobija se uz kacigu), - sunčane naočare (mehanizam potpuno ispravan), - deflektor za bradu. (Imala je i deflektor za nos ali sam ga izgubio, nažalost), - vadivu postavu. Uz kacigu se dobija: - pinlock vizir - tamni vizir sa slika. Prisutni su sitniji tragovi korišćenja na spoljašnjoj strani (potiljačni deo i iznad komunikacije - od poklopca kofera i od skidanja komunikacije) - videti slike i snimak. Postava je u dobrom stanju, nije izbledela niti pocepana. Pri jednom pranju unutrašnjosti kacige, žurilo mi se da je osušim pa sam ubacio u mašinu za sušenje i na temenom delu postave se malo odvojila mrežice od sunđera- sanirano nekim lepkom za platno. Kaciga se može pogledati i probati u Kraljevu. Sutra i 26.12. ću biti u BG pa ako uklopimo vreme i obaveze mogu je poneti sa sobom da je pogledate i preuzmete. Cena neka bude 120€. (Obzirom na sve što uz nju ide nadam se da nije mnogo).Ukoliko sam nešto zaboravio ili vas zanima još pojedinost - stojim na raspolaganju. Kontakt ovde ili na broj 065 2000 370 Bojan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2997 Napisano Decembar 15, 2024 Drug član, 1059 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Evo i 2 snimka gde se možda bolje vidi stanjehttps://youtube.com/shorts/-2eDkm6uHR4Sent from my SM-G998B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...