MihajloMitrović 2 Napisano pre 2 sati U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim QJmotor srk125s sa efi ubrizgavanjem i danas sam ga upalio, pustio malo da se zagreje ali bas malo i poceo malo naglije pa naglo da ga vozim, ali ne predugo. Kada sam stao i izbacio iz brzine i pustio kvacilo, motor se ugasio. Kada sam ga opet upalio i poceo voziti imao je problem taj da kada potpuno pustim kvacilo on pocinje gubiti snagu a kada dam gas on prima bas bas malo i pali se check engine lampica ali kada stisnem malo kvacilo pri vrhu samo ona se gubi i motor se moze voziti bez seckanja i gubitka snage. Napolju je hladno, motor je bio na zadnjoj crti sa gorivom i bio pred rezervom ali sam ga sada napunio potpuno i opet ima problem, takodje motor se napolju cuva samo sa ceradom ( nemam uslove da ga garaziram na bilo koj nacin). MOLIM ZA BILO KAKVU POMOC ILI SAVET Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7661 Napisano pre 2 sati Drug član, 2935 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio iz tvojih postova kupio si nov motor tako da nije pametno sam da nesto cackas zbog garancije. Otjeraj to u servis, pa neka se oni akaju s njim ako je u garanciji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...