Camugica 3 Napisano pre 16 sati U prolazu, 8 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan imam yamahu dt125, pwk28 karburator kinestki, posto je fabricki istrosen i nije mogao da se usteluje. Zanima me da li moze da se nasteluje ventil snage da dobijem snagu u niskim obrtajima, posto vozim samo po brdu i snaga u niskim znaci. Trenutno je ventil nastelovan po fabrici i radi lepo, otvara na nekih 6000-6500 obrtaja. Voleo bih da moze da se nasteluje da ne udari snaga toliko jako, jer stalno kad mi otvori ventil meni zadnji tocak proklizi. Ako neko zna da li moze to da se uradi. Zaboravio sam da napomenem da ovaj karburator ima stelujucu diznu snage koje je spustena na pola usisa tako da na pola gasa dodaje gorivo Evo kako to izgleda, sta mislite, da li treba da je ugasim i da stavim obicnu koja otvara na punom gasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10497 Napisano pre 15 sati Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ventil snage upravo sluzi tome da imas nesto snage i na nizim obrtajima, inace bi imao snagu samo na visokim obrtajima kao svaka obicna 2taktara Jbg, moras se pomiriti s tim, takav je karakter tih masina. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...