Lukac 1354 Napisano Decembar 12, 2024 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog prelepog kruzera, koji je stigao iz Svice, kupljen od vlasnika, stavljen je na KP i Pol automobili. Pre tri godine smo nasem prijatelju Dekiju uvezli model 900 2006god (ovaj je 2004) i s obzirom da mi je prvi veliki motor u zivotu bio bas Bonevil 650 T120R 1961god iz Titove garde, nadjen u selu kod SM, odusevljen ovim sam vozilom. Nisko sediste 720mm, dugacke komande (nisu za moj Hobitski rast), agregat sa dve brege u glavi i 4 ventila, fantastican rad motora i ciklistika. Nervira me sto je jako tih, mogu da zamislim kako se cuje sa nekim otvorenim izduvima. 62ks sirove snage, sasvim dovoljno, za prosecnog coperasa, dovoljno mesta za suvozaca i prtljag. Zavrsna obrada odlicna, svidja mi se sto su zicani tockovi (Dekijev model ima livene felne), stavicu i neku slikicu,pozz forumasima. Promenio Decembar 12, 2024 član Lukac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Decembar 12, 2024 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Decembar 12, 2024 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Decembar 12, 2024 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Da se prisetim sretnih vremena 1981-1982 ja i moj restauriran Bonni na putu za Sombor i Madjarsku, kakav mladic , kakva makina. 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 969 Napisano Decembar 12, 2024 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi easy rider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17164 Napisano Decembar 12, 2024 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Lukac said: Da se prisetim sretnih vremena 1981-1982 ja i moj restauriran Bonni na putu za Sombor i Madjarsku, kakav mladic , kakva makina. Predivan motor! Ja sam u periodu 1981-1989 vozio Trimph Tanderbird 650, a san (neostvareni) mi je bio Norton Komando 850. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Decembar 12, 2024 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, zika56 said: Predivan motor! Ja sam u periodu 1981-1989 vozio Trimph Tanderbird 650, a san (neostvareni) mi je bio Norton Komando 850. Daaa , stariji Stakor je tada vozio Comando 750 secam se da sam ga cepao uz Bubanj potok, isao kolko hoces,a inace kancelarija nase predstavnice u Londonu tada 81 je bila kao skladiste delova za Nortona i Triumpha, pa se polako donosilo avionom za Bgd. Promenio Decembar 12, 2024 član Lukac 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Decembar 12, 2024 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Decembar 12, 2024 član Lukac 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Decembar 12, 2024 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Lukac said: Da se prisetim sretnih vremena 1981-1982 ja i moj restauriran Bonni na putu za Sombor i Madjarsku, kakav mladic , kakva makina. Kakva fotka!!! Skidam kapu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 158 Napisano Decembar 12, 2024 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Lukac je napisao: Sjajan motor, i skroz OK cena. Samo jedna zanimljivost, video sam nekoliko ovakvih, ali nijedan nije imao oba poklopca sa strane. Da li otpadnu ili nešto drugo, ko bi ga znao!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6157 Napisano Decembar 12, 2024 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Lukac said: Da se prisetim sretnih vremena 1981-1982 ja i moj restauriran Bonni na putu za Sombor i Madjarsku, kakav mladic , kakva makina. Prednji kraj od Forke? Posle bio kod Soke na Voždovcu? Njega sam hteo da uzmem 85/86/87 tako nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Decembar 13, 2024 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Jok, prednji kraj je bio od Triumpha novijeg, monobloka, sa Lucas kljestima, kupio ga Aca sin od Mileta Johnsona, kod Ade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...