Kkovic 35 Napisano Ponedeljak u 00:57 U prolazu, 87 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 12. 2024. at 1:42, vasa.93 je napisao: A šta je bilo pre kapitalizma? Robovlasništvo? Oh wait… Preskočio si malo istorije ali da, od prvobitne ljudske zajednice. Sad je čak u većini demokratskih država ilegalno da te neko ubije da bi “stavio tapiju” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 35 Napisano Ponedeljak u 01:01 U prolazu, 87 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Vandrokaš je napisao: A ako nema ime firme i fizička adresa, vrlo je izvesno. A i recenzije se vide kad su veštačke ... Svašta ima, pa onda još i ove gore scamadviser aplikacije Pre 11 sati, admiki je napisao: Ja prvo pogledam kontakt. Ako je samo mail, najverovatnije lažnjak. Legalni imaju makar telefon za korisnički servis. Wizzair? Nema fizičke adrese nigde, ne daj bože telefona. Kontakt forma je zakopana u dubini sajta, a na app ni ne postoji… Ananas nema fizičku adresu nigde… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1573 Napisano Ponedeljak u 08:35 Drug član, 588 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Najvjerovatnije, ne 100%. Ne znam kako ti, ali ja sam vidio mnogo slika Wizzair aviona kako prevoze putnike. Za subjekat ove teme niko nije čuo do par dana ranije. Jel uviđaš razliku? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6031 Napisano Ponedeljak u 22:33 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo pogledam kontakt i impressum.Ako su bez podataka, adio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...