saxi 579 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da ce ljudi dobre volje i sirokog srca da priteknu u pomoc i daju dijagnozu sta se sve razdrndalo i sta je potrebno za opravku pa da znamo sta nam je ciniti da pomognemo drugu u nevolji, jer za one koji ne znaju covek je vec jako dugo bez posla u JAT tehnici-ne svojom greskom i cupa i rukama i nogama kako bi namakao koji dinar za puko prezivljavanje i extremno se odrice da bi imao za corbu i vozanje. Sreca u nesreci je sto je ostecen motor, al ne i Nntom pa se nadamo jos gomili slika i interesantnih postova koju ce skuter deka da uprilici i predtsavi nam na forumu kad krene sezone A sto se tice onog crnog motora sto ga tera Dimac, mogu samo reci da je bruka koliko je mocan i lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, što pre da se organizuje opravka! Uskoro će lepi dani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan nntom, nisi nam pokvario voznju sem sto smo bili malo zabrinuti kako ces stici kuci. Nesto me interesuje, koliko si ti vozio do BG kad mi nismo mogli da te stignemo? Mi smo te trazili i jurili za tobom Hvala Dimche ! lepo od tebe i eto , napisao sam da mi treba neko ko se razume uispravljanje viljuske a za plastiku bih ipak voleo kada bi neko imao nekog ko ima neku shemu za kupovinu za original plastike. Naravno , ako je preskupo jer na plastike posle ide i priprema za farbanje i farbanje, onda cu da vidim sta od svega moze da se popravi raznim dvokomponentnim stvarima, mrezicama, platnima itd. Ali prvo da sutra pocnem rasturanje pa ce mi sve biti kristalnije.Mozda postavim i slike . A i Saxiju , mom drugu veliko hvala , ali probacu da ne budem nikome na grbachi sto nisam ni navikao. Pokusacu da sredim sve sam i sopstvenim sretstvima pa kako ispadne da ispadne. Najveca pomoc bi mi bila kada bi mi neko , kao sto gore navedoh, mogao doneti plastike iz inostranstva pa nekim lepim cenama i jos sta mi bude trebalo, ali ponavljam, sve ovo nema snagu dok ne vidim konacan bilans stete. Pozdrav svima PS A ti Arakise, hvala ti na savetima za lampice radile su pola dana, ebi ga jer razbucah kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Matori, javljaj ako treba nesto,vazno je da si ti nama neostecen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ma bitno je da ti nemas nikakve posledice :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video danas motor tj. ono sto je ostalo od njega i ne izgleda ni malo veselo i sto duze ramisljam javlja mi se ideja da se popravka ni ne isplati....vec mozda razbucati sve i dati u delove....ajde Nnttome daj slike pa nek znalci daju svoje misljenje i predloge sta nam je ciniti na reanimaciji tvog posrnulog konjica :-\ sta god bilo, zajednickim cemo ga snagama izleciti i vratiti u formu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, koliko sam procitao, sto se tice ostecenja motora /srecom NNTom nema ostecenja :)/ ovako to ide. Prvo motor mora na panter da se ispravi ram. Isti covek moze da ispravi i viljusku i trougao, ako se viljuska nije nadula, tj, nema rebara. Nije jeftino, treba pitati, ali ne verujem /pazite, ne znam tacno cene/ samo to ne bi proslo ispod 350- 400e. Mora da se proveri. Jedini koga ja znam da radi ram, kako treba, je Dragan Tasic, sin gluvog Tase, ulica iznad juznog bulevara. Plastike... ja samo znam za Brrku u Mladenovcu i znam da ce da izvuce maksimum iz "donetog materijala". Struja... to nek neko drugi prica, ja se u to ne razumem. Volan smo i sami vukli kroz razne srafstoke i izvlacili ih na meru, tako da za to treba samo jaka stega i cevka od metar, metar i po. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da smo komsije, poskidaj te plastike pa cu ih ja staviti u kola i odneti do Brrke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a za panter i ostala ispravljanja kontaktiraj tog "gluvaća" da vidimo kolika je tačna cifra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Brka bi mogao da ti uradi plastike da bude kao sto je bilo. Naj bolje bi bilo da sada rasklopis motor, napravis spisak radova pa da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Druze Neso,rascerupaj malog i proceni grupo sta sve fali. U 3t-racingu u Balosavi je ispravljanje rama oko 300e. Da dodas na to i viljiske,plastike,sam proceni da li ti se isplati toliki trosak. Imas pomoc i od mene,samo javi sta treba...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mnogo drugovi. ali evo da se ne bi vise ovde offovalo otvorio sam temu u garazi sa slikama pa ce biti svima jasnije o cemu se radi. Skinuo sam sve, dosao do volana osovine volana i sve je netaknuto. Videcete i sami, volan cu da odnesem vec kod nekoga da ispravimo brenerom i ostaje mi kao briga najvise viljuska. Sve ostalo, plastike, me ne brinu. Evo linka: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30604.msg434689#msg434689 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Februar 28, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, drž' se! Nažalost, pošto nisam ovde tako često, tek sam danas video šta se zbilo. Sreća u nesreći je što si ti čitav i što još ima da se gusla do početka sezone. Ako odlučiš da neke plastike ipak nosiš kod majstora, imam jednog u Rakovici koji radi sve - od varenja plastike do farbanja i, veruj mi, toliko je jeftin, da će ti se više isplatiti da mu daš da ti odradi nego da sam krpiš dvokomponentnim hemikalijama sa sumnjivim ishodom. Ako treba bilo kakva pomoć, javi se! Inače, mali Kymco verno služi! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...