long_rider 3 Napisano Ponedeljak u 00:34 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Mjerkam ovaj motorcic. Jel neko ima nekakvih iskusava sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2532 Napisano Ponedeljak u 07:04 (promenjeno) Drug član, 1091 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je isti agregat kao u cf mt450,lep motor šteta što ga nemaju u BG nigde za probu.U NS je bio dostupan kad sam se raspitivao.. Imaš na YT ,ovde sam video 1 na ulici na Novom Beogradu ,sumnjam ,iznenadio bih se da ima iko ovde da piše o njemu. Baci pogled i na QJ SRV 700.I.a ga u A.prometu i uživo je jako kvalitetan... Promenio Ponedeljak u 10:28 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Ponedeljak u 08:07 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan I sam gledam nešto tako, kao drugi motor, najviše me buni sto sam visok 189 a na svim slikama samo zenice ga voze. Snaga nije previše bitna ali trebalo bi da ima mesta da se udobno provozam na njemu. Izneo sam moju dilemu, možda neko imam neku informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2532 Napisano Ponedeljak u 10:31 Drug član, 1091 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja mislim da bi bio knap za 1,9m visoku osobu. Dok recimo ovaj QJ savršeno leži meni na tu visinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 143 Napisano juče u 18:02 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sedeo na njemu u salonu, nisam vozio. Mislim da je premali za visinu preko 185. Do toga je baš kul... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...