long_rider 3 Napisano Decembar 2, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Mjerkam ovaj motorcic. Jel neko ima nekakvih iskusava sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3622 Napisano Decembar 2, 2024 (promenjeno) Drug član, 1713 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan To je isti agregat kao u cf mt450,lep motor šteta što ga nemaju u BG nigde za probu.U NS je bio dostupan kad sam se raspitivao.. Imaš na YT ,ovde sam video 1 na ulici na Novom Beogradu ,sumnjam ,iznenadio bih se da ima iko ovde da piše o njemu. Baci pogled i na QJ SRV 700.I.a ga u A.prometu i uživo je jako kvalitetan... Promenio Decembar 2, 2024 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 239 Napisano Decembar 2, 2024 Svrati ponekad, 192 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan I sam gledam nešto tako, kao drugi motor, najviše me buni sto sam visok 189 a na svim slikama samo zenice ga voze. Snaga nije previše bitna ali trebalo bi da ima mesta da se udobno provozam na njemu. Izneo sam moju dilemu, možda neko imam neku informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3622 Napisano Decembar 2, 2024 Drug član, 1713 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja mislim da bi bio knap za 1,9m visoku osobu. Dok recimo ovaj QJ savršeno leži meni na tu visinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 248 Napisano Decembar 3, 2024 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sedeo na njemu u salonu, nisam vozio. Mislim da je premali za visinu preko 185. Do toga je baš kul... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 7 Napisano Subota u 19:21 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C Prijavi odgovor kao problematičan Da..., vidim da je tema stara ali vidim i da niko nije odgovorio a nekad će neko naleteti na temu pri guglanju i neće pronaći odgovor Zato sam rešio da moj prvi post na ovom forumu bude baš u ovoj temi jer vozim baš ovaj motor Agregat jeste identičan kao kod Cfmoto NK, MT, SR modela ali je prenosni odnos drugačiji, tako da u odnosu na MT, radi na 800 obrtaja manje. 100km/s= 5200 ob. 140km/s=7000ob. Nema vibracija pri većim brzinama i sedi se kruzerski udobno. Odličan za početnike jer imaš utisak da uvek vladaš situacijom kad stopalima možeš da staneš na zemlju. Relativno je udoban, nema podesivo vešanje, i oni sa preko 90kg bi trebali da sabiju malo oprugu na zadnjem amortu. Mogu da ga voze osobe od 155 do 185cm, sve iznad bi malo izgledalo smešno jer je motor dosta nizak, iako je dugačak kao i MT. Lako se vozi kroz grad, lako krstari autoputem, ali naravno magistrale su tu gde briljira. Ja sam za 2 dana sa njim prošao oko 800km i nisam se smorio, umorio, nije mi predstavljalo problem i da je bilo 1000km, ali opet to je subjektivan osećaj. Ima kaiš, tako da ne postoji podmazivanje itd, nečujan je i osim pranja nije potrebno nikakvo održavanje. Što se snage tiče, meni je dovoljna i za autoput i za magistralu, nije trkač ali veoma dobro ubrzava. Deluje kvalitetno sastavljen, i kvalitetno napravljen, ne izgleda da se štedelo. Potrošnja na magistrali za tih 800km je bila 3,2L, u gradu ide oko 4+, ali pošto ja nisam neki agresivni vozač, a i ovo nije motor za trke, u gradu uglavnom bude 3,8-4L Rezervoar je 12L ali sa njim na magistrali mogu preći više od 350km, pa je dovoljan iako izgleda malo tih 12L. Zvuk je odličan. Motor odaje neku klasičnu notu i mnogi se okreću za njim a svaki put na pumpi me pitaju šta je ovo i daju pohvale za izgled motora Meni je Ivan "vizirdžija" pravio vizir, i nemam nikakvih problema što se vetra tiče a i izgleda fantastično. Ako neko ima pitanja, tu sam (ako vidim pitanje) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 248 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Stavi molim te neku sličicu sa vizirom. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...