lestra 2355 Napisano Novembar 27 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje. Korektan primerak veoma atraktivne boje. Odrzavan i vozen sto se vidi po km. Preporuka. 3500E Triumph Street triple 675 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Triumph Street triple 675, 2011. godište, Naked, vozilo prešlo 110000 km, Beograd. Cena 3.650 € - Motori - Polovni Automobili 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22088 Napisano Decembar 2 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da bar ima rukohvat za suvozaca... Pravi zvrk od motora, bas zabavan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Decembar 5 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za kilometrezu koja nije vracana, a kod nas motori 30godina stari sve po 24k kilometara :). Primerak bas vrhunski. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Decembar 6 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam na trijumfima od 2008 i ne moze da se vrati kilometraza. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 6 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, FreeBird said: Ja koliko znam na trijumfima od 2008 i ne moze da se vrati kilometraza. lose znas, ja imam dva triumph-a u mom okruzenju sa vracenim kilometrazama nasih preprodavaca iz Swice, i to podosta, evo ti info iz prve ruke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Decembar 6 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se raspitivao za jedan bmw da li je vraćena km i rekoše mi u "renomiranom"servisu za te stvari, da se to baš teško radi na ovim BMW sa digitalnim cajgerima..Tipa ,morao bi da mi uzme 500 600 eur da to izvede ..kaze to niko ne radi..Moze znaci, ali se ne isplati ,veliko cimanje ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Decembar 6 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Onda pohvala za iskrenost i 110.000km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Decembar 6 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje sam cuo o ovom motoru. Najbolji naked itd... Zao mi samo sto nikada nisu uradili lep far. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Decembar 9 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da je ovde da ga prepoznajete. Kad se pojavi sutra u oglasima sa 35-40k km i 4500 neko ce se valjda setiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9820 Napisano Decembar 9 Ne silazi, 2282 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 11. 2024. at 9:40, lestra je napisao: 110000 km, Beograd. Meni ovo nije problem. On 27. 11. 2024. at 9:40, lestra je napisao: Cena 3.650 € - Motori Ovo već jeste. Ne za motor (odlična cena), već za mene ... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Decembar 10 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mene dobri moj Blazo koci nesto drugo da ga kupim, da ga ganjam reko Rudnika i da se kurcim do kafica. Ono sto ima 2 noge i 2 ruke i zivi u kuci sa mnom i samo prica ''dal si normalan?'' 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...