Zlatko LA 1923 Napisano pre 20 sati Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bih stop svetla, naravno moj auto je u pitanju i jos uvek su na njemu. Hteo bih da uzmem od restajling verzije, eto to je razlog prodaje. Inace su original i bukvalno su kao nova. Cena bi bila 60e za oba. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2153 Napisano pre 17 sati Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pasuju šraf na šraf?Da li se se raspitivao oko enterijera? Kakva je gimnastika prepakovati u Highline? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Da da, pasuju 100%. Zamenio sam ja dosta stvari, centralnu konzolu, CD player (planiram onaj noviji ali moram i can bus da zamenim), donji deo zadnjeg branika, volan trokraki kožni (stavljao sam i od Golfa 6 ali nije to to). U principu može sve da se uradi, ali to košta. Na redu su stop svetla. Promenio pre 16 sati član Zlatko LA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2153 Napisano pre 15 sati Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sve nešto natažem da nabavim centralnu konzolu sa naslonom za ruku pa da to ubacim. Onda me nešto udari da uzmem dobar ceo Highline enterijer pa prepakujem da bi i nazad dobio el. podizače... Onda se skapiram da me mrzi da to radim,treba mi auto svaki dan bla bla...i tako, evo već treća godina tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan A da, ubacio sam i podesivi naslon to nisam imao, bio je kao poklopac. A ti, koliko se secam, nemas nista od toga. Moj sam prodao zajedno sa tim celim delom za par hiljada dinara jer mi je to poklonio lik sa otpada. Najvise mi je merak za prednji deo, da komplet bude sa novijeg jer je mnogo lepsi, izvodljivo je uz minimalne prepravke. Trebas naci enterijer u dobrom stanju, inace dzaba sve. Imam volan sa komandama, sta bi sve trebalo promeniti da bi to funkcionisalo, jel znas mozda? Promenio pre 15 sati član Zlatko LA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2153 Napisano pre 14 sati Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam gledao po internetu i prepakuju generalno al nisam konkretno našao da pakuju kao moj (Conceptline) u Highline ili makar samo naslon za ruku. Ostalo imam, dig klimu, maglanke, Webasto (za to sam bio srećan kao kuče kad sam provalio da ga ima auto)...Što se tiče komandi, ja bi to proverio sa Mihajlom, Garage Service, evo ti Instagram njegov,dečko je doktor za te stvari. Znam da ste daleko, al možda može dati neki savet pa da dole nađeš nekog. https://www.instagram.com/_garage_service?igsh=MWFsYTVzMDIxYXFtaQ== Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...