Tumbe 3383 Napisano Novembar 21 (promenjeno) Drug član, 287 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji Forumaši, prodajem svog RT-a. Mislim da ste kroz ovaj Forum ispratili moje putešestvije sa njim tokom 5 godina. Više informacija na PA, a možete me kontaktirati na PP ili 063232017. BMW R 1250 RT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW R 1250 RT, 2019. godište, Touring, vozilo prešlo 76000 km, Lazarevac. Cena 17.000 € -... Promenio Novembar 21 član Tumbe 9 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 315 Napisano Novembar 21 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan ozbiljan kamion koji je uživo kao nov. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4722 Napisano Novembar 21 Drug član, 1480 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg na aparatima ! Ovaj kupio KTM , provozao , kad je osetio sta je motor i kako treba da ide motor , parkirao ovog boxera , i na oglas 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Novembar 22 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan E Dare, zna Tumbe sta radi, pametan je on i iskusan. Možda hoće da kupi novi Gs 1300, nisi o tome razmisljao. A Ktm nebi komentarisao, ko voli nek izvoli. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3145 Napisano Novembar 22 Drug član, 2313 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @Tumbe zaključavaj oglas! Inače će ti se u..ti u oglas ove kolege 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4722 Napisano Novembar 22 Drug član, 1480 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nole Bg said: A Ktm nebi komentarisao Znam znam znam , sve , ko veliki...nema telelever , ne moze na kacigu u krivinu , kocnice nisu kao na gs , vesanje ni priblizno... Znam 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Novembar 22 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ode Tumbać totalno u offПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5368 Napisano Novembar 22 Drug član, 807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Vojkan je napisao: Ode Tumbać totalno u off Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Probao je @severian i mene da navuce na off...Jbg Tumbe je labilniji, emotivac... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3383 Napisano Novembar 22 Drug član, 287 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, na ovom Forumu zbog ovog BMW-a moram da preživim sex, i to drugi put za 5 godina. Samo sada sam u prednosti, imam @Darko Mihajlovic da mi zakaže kiretažu kad ovo prodje... 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 659 Napisano Novembar 22 Zainteresovan, 440 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze na 170 meseci po 100 eura ? . Plus imas cevape svaki put kad dodjes po ratu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17217 Napisano Novembar 22 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bole37 je napisao: Probao je @severian i mene da navuce na off...Jbg Tumbe je labilniji, emotivac... Tumbe nam je mlada nada! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3383 Napisano Novembar 22 Drug član, 287 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Za off road, poenta je u mojoj mladosti, ne u znanju. Ima vremena, naučiću... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Novembar 23 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima nesto u tom ktm-u. Probao sam samo 390adv i odusevio se kako je zabavan i ulazi pod kozu. end off 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...