Jump to content

Moto Zajednica

Zastava - Yugo

Recommended Posts

• Drug član, 1012 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Ovo je neko 2000 to godiste? Vidim da su ubacili delove od razlicitih tipova juga. A to su radili tih ratnih godina. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 227 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
13 minutes ago, Zarkela said:

Ovo je neko 2000 to godiste? Vidim da su ubacili delove od razlicitih tipova juga. A to su radili tih ratnih godina. 

Tako je, 2004. godište. 

Ima ne tako čest crni enterijer i plastične blatobrane oko točkova. Volan je od Lade

• Malinar u pokusaju, 1714 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Uh i moj 45 je bio crvene boje.

Prodje me jeza kad ga vidim, kvario mi se gde je stigao, za mene je zastava završena priča...

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 7448 postova
  • Motocikl: TDM 900

Kako koji majku mu. Neki primerci su baš bili dobri i služili su lepo vlasnike a neki nisu valjali ni od prvog dana.

Baš blizu moje kuće bio je Zastavin servis i prodaja. Onako, ozbiljan veliki plac, sa objektima koji ni danas neki dileri nemaju. Sad je to sve propalo i uraslo u korov. Sve što je bilo vredno je odneto čak i kablovi iz zidova. Uglavnom, sećam se nekih anegdota na primer, neko je kupio čini mi se novog Keca kome su fabrički montirali svetla naopako :D

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 227 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Yugiša ima svoje pehove, odmah mi je zabola ručica za povlačenje sedišta i prozor nisam mogao da vratim (snađoh se - nedostaje malo iskustva). 

Prvi utisak standardica, nikad naći prvu, a tek rikverc, pa muka motati, ali kroz 20ak minuta smo se upoznali i srasli.

Uglavnom, sve mi je simpatično i nekako retro, pa ćemo da vidimo. Čovek treba samo da se navikne. 

Dođosmo kući iz Čačka, to mi je bio ozbiljan test. Najvažnije mi je bilo da vidim da to može da se vozi, da je bezbedno i da ne smetaš u saobraćaju. Moraš biti obazriviji nego inače, i sve to bude kako treba. 

Priča je da smo kupili od druge vlasnice koja ga je posedovala blizu 15. godina. Uredno ga je održavala i sačuvala svu dokumentaciju od kupovine. Yuga je dobila na poklon od brata i vezuje joj uspomene. Drago joj je što je baš nama prodala iako je interesenata bilo mnogo. 

Za sada, ćale će najviše njime da se zanima, pa ćemo da vidimo do koje mere ćemo da idemo sa sređivanjem 😁

U nastavku fotka Yugišin prvi susret sa liftom 🤣 Mala šala, ne doživljavam ga sa takvom emocionalnom povezanošću

IMG-20250118-WA0017.jpg

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1807 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Imas lik u Subotici koji pravi neke delove za Yuga, kreni od salterice i tako nekih stvari pa posle gledaj u kom pravcu mislis ici. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja