Luka9905 1027 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pade konačno Yugiša Dve fotke posle brzog puškiranja, ostalo pri kupovini 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano pre 4 sati Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neko 2000 to godiste? Vidim da su ubacili delove od razlicitih tipova juga. A to su radili tih ratnih godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1027 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Zarkela said: Ovo je neko 2000 to godiste? Vidim da su ubacili delove od razlicitih tipova juga. A to su radili tih ratnih godina. Tako je, 2004. godište. Ima ne tako čest crni enterijer i plastične blatobrane oko točkova. Volan je od Lade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3066 Napisano pre 3 sati Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Srecno, samo da znas kad krenes da sredjujes da ti treba dosta živaca i para 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5103 Napisano pre 3 sati Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa , ipak je ovaj u boljem stanju nego moj.. Mada je moj stariji , sa onim standardnim enterijerom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3595 Napisano pre 2 sati Malinar u pokusaju, 1714 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Uh i moj 45 je bio crvene boje. Prodje me jeza kad ga vidim, kvario mi se gde je stigao, za mene je zastava završena priča... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13091 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 7448 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako koji majku mu. Neki primerci su baš bili dobri i služili su lepo vlasnike a neki nisu valjali ni od prvog dana. Baš blizu moje kuće bio je Zastavin servis i prodaja. Onako, ozbiljan veliki plac, sa objektima koji ni danas neki dileri nemaju. Sad je to sve propalo i uraslo u korov. Sve što je bilo vredno je odneto čak i kablovi iz zidova. Uglavnom, sećam se nekih anegdota na primer, neko je kupio čini mi se novog Keca kome su fabrički montirali svetla naopako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1027 Napisano pre 45 minuta Zainteresovan, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Yugiša ima svoje pehove, odmah mi je zabola ručica za povlačenje sedišta i prozor nisam mogao da vratim (snađoh se - nedostaje malo iskustva). Prvi utisak standardica, nikad naći prvu, a tek rikverc, pa muka motati, ali kroz 20ak minuta smo se upoznali i srasli. Uglavnom, sve mi je simpatično i nekako retro, pa ćemo da vidimo. Čovek treba samo da se navikne. Dođosmo kući iz Čačka, to mi je bio ozbiljan test. Najvažnije mi je bilo da vidim da to može da se vozi, da je bezbedno i da ne smetaš u saobraćaju. Moraš biti obazriviji nego inače, i sve to bude kako treba. Priča je da smo kupili od druge vlasnice koja ga je posedovala blizu 15. godina. Uredno ga je održavala i sačuvala svu dokumentaciju od kupovine. Yuga je dobila na poklon od brata i vezuje joj uspomene. Drago joj je što je baš nama prodala iako je interesenata bilo mnogo. Za sada, ćale će najviše njime da se zanima, pa ćemo da vidimo do koje mere ćemo da idemo sa sređivanjem U nastavku fotka Yugišin prvi susret sa liftom Mala šala, ne doživljavam ga sa takvom emocionalnom povezanošću 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3066 Napisano pre 23 minuta Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Imas lik u Subotici koji pravi neke delove za Yuga, kreni od salterice i tako nekih stvari pa posle gledaj u kom pravcu mislis ici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...