Abi 1490 Napisano juče u 00:03 (promenjeno) Drug član, 945 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam ih dobio od Ivte iz SD i planirao nesto da pravim kao ukras, medjutim u medjuvremenu se izlomio, poklanjam dalje ako nekome treba. Ima jos par manjih plastika, dal od sata i prednjeg kraja itd (nije na slikama), prednji zmigavci su takodje na oklopu. Poprilicno sam siguran da je ovo za stariji model, moguce da su farovi radjeni. U svakom slucaju ukoliko nekome treba, jedini uslov je da licno preuzme u Pozarevcu, jer ja ne mogu ni da pakujem ni nosim da saljem. Promenio juče u 11:24 član Abi 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5930 Napisano juče u 09:03 Drug član, 2771 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem prvi. Tagujem drugara ako mu znaci. In i buraz imaju 2 komada. @aleksuzuki 650sv 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5930 Napisano juče u 09:04 Drug član, 2771 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo fotkana kod mene. Danas je preuzima. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1490 Napisano juče u 11:20 Drug član, 945 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac Vazi. bas te zovem, vidim da si me zvao. Tu su, nikakav problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1449 Napisano juče u 12:09 Drug član, 829 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, abarth_maniac je napisao: Upravo fotkana kod mene. Danas je preuzima. Odakle ti CB400N? Koliko sam voleo taj motor. Vozio ga pre petnaestak godina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 618 Napisano juče u 12:52 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, abarth_maniac je napisao: Upravo fotkana kod mene. Danas je preuzima. A lep primerak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5930 Napisano juče u 16:50 Drug član, 2771 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Gile said: Odakle ti CB400N? Koliko sam voleo taj motor. Vozio ga pre petnaestak godina. Imam 2 komada u servisu. Malo se mucim sa njima, ali bice bombonice. 2 brata imaju 2 komada (kao i ovi momci NSR-ove). Mislim da su negde iz okoline NSa. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1221 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, abarth_maniac je napisao: Upravo fotkana kod mene. Danas je preuzima. JC20 je extra mašina. Stvarno ozbiljno napravljena 125-ica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...