midnightdk 42 Napisano Četvrtak u 17:55 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, potreban sacet od iskusnijih kolega a posebno od majstora . Razmisljam da postavim maglenke a originalne hondine supreskupe. Neka moja ideja je uzeti neke aftermarket-Ali-Temu ali ... Zeleo bih da ih povezem na vec postavljenu pripremu na motorciklu. Narucen originalan hondin prekidac, maglenke nisu problem, ostaje relej i instalacija za povezivanje. Kasnije bih u stojanovu video da preko dijagnostike aktiviraju (ili ima neki drugi nacin?) pa bi sa tim dobio i da se na satu upali lampica kad se aktiviraju. Da li je neko probao??? Iskustva i saveti dobro dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2675 Napisano Četvrtak u 18:57 Drug član, 1623 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema NC750x 2023, Satelis je okacio semu tj dzek gde se bodu maglenke. To za tablu ne znam gde se povezuje da bi radilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 42 Napisano Nedelja u 10:44 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko na aliju uspeo da nadje neku kopiju fabrickih kablova sa konektorima za led svetla? Koliko sam video na steanim grupama i forumima u cetvoro pinskom konektoru ima plus, minus i signal za instrument tablu da upali pokazivac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12501 Napisano Nedelja u 12:47 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku da vidim kakav je fabrički priključak. Verovatno mogu da ti napravim adapter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 42 Napisano Nedelja u 18:09 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas pokusavam ovih dana da nadjem slike konektora i serijske brojeve delova. Ideja je da odradim tako da iskoristim fabricku instalaciju ali sa nekim "ali" svetlima , ali i da se upali lampica na instrument tabli. Originalan prekidac sam narucio, relej i osigurac. Problem je sto ne mogu da pohvatam konektore i kako ide instalacija. Oem je nerealno skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12501 Napisano Nedelja u 18:52 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da ti napravim priključak na fabrički konektor sa provodnicama. Pa ti odatle vuci kablove gde god hoćeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11089 Napisano juče u 07:56 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan to sa displejem ti je bespotrebno, ugradjujes ih da budes bolje vidjen, nećeš ih gasiti nikad ni po danu a kamoli po mraku. Bitno ti je samo da je povezano na kontakt,da slučajno ne zaboravis da ih ugasis, ali ako kazes da ides preko fabričkih prekidača onda je to već to.Ni taj prekidač nećeš stiskati vise od par puta godisnje i to samo iz dosade. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 42 Napisano pre 22 sati U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Alekre na ponudi, ovih dana mi je haos na poslu pa ne stizem da se bavim motorom uopste. Zbog posla kojim se bavim u stalnom sam kontaktu sa Agencijom za bezbednost i tehnickim pregledima pa razmisljam unapred (a i hteo bih da uradim kako treba), motor je nov i necu ga registrovati do proleća ali polako nabacujem stvari koje sam planirao. Sto se tice maglenki hteo bih da to bude sto pribliznije fabrickoj varijanti pa zato i razmisljam u tom pravcu kako sam gore napisao. Danas sutra kad dodje do tehnickog mnogo je lakse ako to lice na "fabriku". Plan mi je i da na izvodima za levu i desnu maglenku stavim prikljucke, tako da ako nabavim neke druge mogu samo da ih prikljucim na postojecu instalaciju. fabricke izvode sam slikao usb kamerom i crni koji se vidi ima na sebi poklopac koji se skine kad se povezuje nesto (koliko sam uspeo da nadjem na stranim forumima to je za maglenke i ima 3 aktivna pina a cetvrti je prazan), ovaj drugi sa zelenim je navodno prikljucak za usb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 42 Napisano pre 19 sati U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je slika sa neke FB grupe, broj 2 je navodno prikljucak za maglenke. Ima + , - , i navodno treća je signalna za instrument tblu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12501 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Taj crni ako dobro vidim je zapravo konektor samo je zaptiven. U njega treba da upinuju provodnici. Izmi sa rezervom jer je daleko slikano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 42 Napisano pre 14 sati U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, u postu iznad sam slikao sa svog motora a drugi post ispod je iz neke fb grupe. Skine se zastita sa tog crnog i onda je tu 4 pinski prikljucak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12501 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to zaštita. Već imaš muški i ženski konektor. Samo što je zaptiven i služi kao poklopac. To je standardna praksa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...