m.milivojevic 1857 Napisano Novembar 5 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti Ostrvice ove godine? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Novembar 5 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7737 Napisano Novembar 5 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan ako se uklopim za termin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Novembar 5 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pa neće biti zvanične organizacije, jer da hoće bilo bi do sad nesto, već smo zagazili u novembar. Ali Miki mogao bi ti kao pokretač teme biti organizator u sopstvenoj reziji pa ko hoće nek se prijaviPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Novembar 5 (promenjeno) Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nole Bg je napisao: Pa neće biti zvanične organizacije, jer da hoće bilo bi do sad nesto, već smo zagazili u novembar. Ali Miki mogao bi ti kao pokretač teme biti organizator u sopstvenoj reziji pa ko hoće nek se prijavi Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Gde ce GeySovac da organizuje... Promenio Novembar 5 član M a R k o 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3242 Napisano Novembar 5 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako se držimo @lalajko-vog tajminga, onda je to sada u subotu. Nadam se da će Lale napisati neko slovo. Najavljeno vedro vreme, zubato ali bez padavina. Ja svakako idem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 227 Napisano Novembar 6 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2592 Napisano Novembar 6 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se kojim slučajem sami organizujemo, mislim da bi bilo lepo da skupimo neke pare, da odnesemo babi i dedi. Sigurno su prošle godine spremali, računajući da ćemo doćiPoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3242 Napisano Novembar 6 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. Na licu mesta ćemo se organizovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Novembar 6 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neko da me uputi odakle se kreće, gde se ide i jel ovo neka tredionalna vožnja koja je i ranije vožena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1445 Napisano Novembar 6 Drug član, 559 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Potraži na forumu pod istim nazivom, samo druga godina. Mislim da se vozi od 2016. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Novembar 6 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Malo duže od toga, od 2007. @lalajko glavni i odgovorni organizator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1445 Napisano Novembar 6 Drug član, 559 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Znaš kakvi smo mi Bosanci. Nemam više prstiju, a mrzi me da skidam čarape. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Novembar 6 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se kojim slučajem sami organizujemo, mislim da bi bilo lepo da skupimo neke pare, da odnesemo babi i dedi. Sigurno su prošle godine spremali, računajući da ćemo doćiPoslato sa MNA-LX9 pomoću TapatokaNe bi bilo pametno ocekivati nesto od njih, a da se prije toga ne kontaktiraju. Koliko se sjecam deda je bio nesto dobro bolestan, pa je pitanje jesul sposobno docekati goste.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2592 Napisano Novembar 6 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne.Nisam se lepo izrazio.Mislio sam da im skupimo za troškove od prošle godine, sigurno su nešto spremali.Al mislim da bi @lalajko ipak trebao da vodi sve oko ostevice, ima ili nema.Njegovo je čedo, da ne bude poraslo, osamostalilo se Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3242 Napisano Novembar 6 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se čuo sa @lalajko. Lale je u velikim radovima kući, tako da ne može da se uključi u organizaciju. I reče mi da je deki amputirana noga tako da je situacija skroz drugačija u odnosu na pre. I reče ako možemo da se organizujemo, a da ne cimamo njih dvoje starih, zbog svega toga. E sad, da kažem moje mišljenje. Potpuno sam saglasan sa @Krmco da bi bilo lepo, fer, korektno, ma nazovite kakogod, da mi koji dođemo na vožnju skupimo neku sumu novca i da damo ljudima kada već idemo na Ostrvicu. Takođe mislim da bi mogli da se skupimo kod DIS-a u Lazarevcu, kao i prethodnih godina i da odatle krenemo u 10 časova. Najavljeno je vedro ali do 13°, pa da se ne skupljamo ranije zbog hladnoće. Pa lagano preko Brajkovca i Belanovice do Ostrvice. To je 40km ili sat vremena lagane vožnje. Naravno ovo važi za kolege kojima je Lazarevac relativno usput ka Ostrvici. Kolege iz Čačka, UE, KV mogu doći sa druge strane. Posle penjanja, možemo do Kote 555 ili Glumca na druženje, jer je to svega 8km od Ostrvice. I povratak Ibarskom magistralom, ili kako već kome odgovara. Ljudi, ja ovo dajem kao predlog po uzoru kako je to Lale radio. A vi se izjasnite kako vam se čini. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3242 Napisano Novembar 6 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Krmco je napisao: mislim da bi @lalajko ipak trebao da vodi sve oko ostevice I ja sam Duško bio za to. Zato sam ga i pozvao. I ovo ne vidim uopšte kao nešto što bi Lale zamerio. Ja sam planirao svakako da odem, i da @m.milivojevic nije podsetio na Ostrvicu. Lepo vreme, a nisam se poodavno peo. Tako isto vidim i ostale koji su zainteresovani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2592 Napisano Novembar 6 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, da baba i deda nemaju nikakvu obavezu.Al možda bi im bilo drago da ostavimo motore kod njih.Meni nije 100% sigurno da ču moći da idem, al ću novčano učestvovati koliko trebaPoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Novembar 6 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje nisam siguran.Dajte neki predlog.Ako uspem da ishendlam decu, eto mene.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Novembar 6 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim,zainteresovan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10056 Napisano Novembar 7 Drug član, 3355 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Tumbe je predložio, pratite ga... Ja bih se rado peo ali u subotu imam punoletstvo. Ako nekako budem mogao eto me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16867 Napisano Novembar 7 Integrisan, 8292 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam neki rođendan u subotu. Ako @Tumbe prebaci u nedelju, eto me! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5539 Napisano Novembar 7 Drug član, 1387 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ја се пријавих за CF камп на Тари у суботу. Ако испали екипа ето мене код вас. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3242 Napisano Novembar 7 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ima dosta dosta kolega zainteresovanih za nedelju objaviću u sledećem postu predlog za ovogodišnju vožnju. Pa kako se ko uklopi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3242 Napisano Novembar 7 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan NEDELJA 10.11.2024. Skup kod DIS-a u Lazarevcu između 9.30 i 10h, kao i prethodnih godina i da odatle krenemo u 10 časova. Pa lagano preko Brajkovca i Belanovice do Ostrvice. To je 40km ili sat vremena lagane vožnje. Naravno ovo važi za kolege kojima je Lazarevac relativno usput ka Ostrvici. Kolege iz Čačka, UE, KV mogu doći sa druge strane. Kada stignemo na Ostrvicu, idemo da obiđemo Živanoviće i da predamo skupljeni novac. Ko želi da se penje ide, a ko ne želi može u podnožju da bude u "odboru za doček" planinara. Kada se skupimo posle penjanja, možemo do Kote 555 ili Glumca na druženje, jer je to svega 8km od Ostrvice. I povratak Ibarskom magistralom, ili kako već kome odgovara. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...