plumber.ns 336 Napisano Novembar 5, 2024 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kaciga u L velicini, kupljena u motobike u kacu , posedujem racun ako je to nekom vazno. Meni bi bilo, posto je karbon. Sve sto sam dobio uz nju pri kupovini ide s njom. Pin lock , dve vrece , kutija... Nikada nije udarana i ispala iz ruku. Sve o ovoj kacigi imate na linku https://motobikeshop.rs/sr/product/kaciga-ls2-cross-mx701-explorer-carbon-adventure-karbon-plavo-bela-xl Imam polutaču koju nosim dok je toplo, a ovu sam nosio nekoliko puta proletis i jesenas... Za dalja pitanja tu. Sam. Cena 25.000 dinara. Slike sa neta , moja je skroz crna. Sa providnim vizirom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6078 Napisano Novembar 5, 2024 Drug član, 2085 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ih, gde si bio prošle nedelje Ja uzeo običnu za isti novac, a moja veličina. Super ponuda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 336 Napisano Novembar 5, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ovu pa prodaj svoju na proleće. Ova ima duplu D kopču, meni je taj patent odličan. Sada sam gledao, račun mi nije u kutiji. a gde je ne znam, pošto me neko pitao da slikam račun... Promenio Novembar 5, 2024 član plumber.ns Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6078 Napisano Novembar 5, 2024 (promenjeno) Drug član, 2085 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da, da mi žena primeti tri kacige - na proleće bi ih prodavao da plaćam kiriju (jer bi verovatno završio na ulici) Promenio Novembar 5, 2024 član živke 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 336 Napisano Novembar 5, 2024 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo kirija pa sve ostalo. Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 336 Napisano Novembar 6, 2024 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Puno sreće novom vlasniku ! Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...