BokyBoy 16389 Napisano Octobar 31 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2320 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas za drugara koji nema dovoljan broj postova. Prodaje se motor iz oglasa Motor je u MINT stanju, sa pravih 34000 km. Covek je prvi vlasnik. Vozen iskljucivo na putovanjima, po gradu ne. Poseduje tri kofera, dva su original, proširiva, na slikama, treci je mislim Givi i nije trenutno na njemu ali ide uz motor. Jako redak model u jako retkom savrsenom stanju. Motor je oduvek garaziran u toploj garazi i kisu i blato nije nikada video. Vlasnik je inace doktor, hirurg, ima preko 50 godina i nema vise toliko vremena da ga vozi. Kontakt tel: +381613077094 Miloš Svi servisi odradjeni, od ulaganja samo registracija. Cena 10.500 e podlozna korekciji. Vise slika ovde: Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du... Promenio Octobar 31 član BokyBoy 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1837 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 373 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Uu, skoro sam sa drugarima komentarisao baš ovaj oglas na PA. Bukvalno da ga kupiš na neviđeno, takav dojam ostavlja i na slikama. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16389 Napisano pre 53 minuta (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2320 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi, uzivo je jos bolji... Ne znam kako na Postimage da postavim vise slika odjednom, imam ih bas mnogo. Link do oglasa: BMW R 1200 GS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW R 1200 GS, 2012. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 34241 km... Promenio pre 45 minuta član BokyBoy 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...