Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima!

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Zdeavo svima zeli Aleksa iz Beograda . Resio sam da se uclanim konacno na forum iako ga dugo pratim bez clanstva. Vekiki sam ljubitelj motora i slobode koju oni pruzaju. Moj otac je bio fan od malena i vozio kao mladji medjutim kad sam polagao za svoje prve kategorije bio je veliki protivnik, ali preovladalo je u meni tada da polozim i za motor. Kako sam u potrazi za novim motorom nadam se da ce mi forum pomoci , mada vec ima toliko korisnih stvari na njemu da me je malo sramota da otvaram nove teme kad je sve vec ispisano 😂

• Sviđa mi se 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1699 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Pozdrav i dobro nam došao! :zdravo:

Mnogi od nas su prošli "voajersku" fazu bivstvovanja na forumu pre formalnog učlanjenja što samo po sebi nije loše jer se, kao što kažeš, dobro upoznaš sa strukturom i sadržinom foruma i posle nema potrebe da otvaraš duple teme nego postuješ u postojećim. 😉

• Podržavam 1

• U prolazu, 0 postova
Pre 3 sati, DraganNS je napisao:

Pozdrav i dobro nam došao! :zdravo:

Mnogi od nas su prošli "voajersku" fazu bivstvovanja na forumu pre formalnog učlanjenja što samo po sebi nije loše jer se, kao što kažeš, dobro upoznaš sa strukturom i sadržinom foruma i posle nema potrebe da otvaraš duple teme nego postuješ u postojećim. 😉

Bas tako, ima jako dobrih tema kako za moto sferu tako iz za one oko putovanja i mesta za klopu naravno😁😂.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja