Mr_Wolf 2846 Napisano Januar 31 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Valjke bi trebalo da ima Moto Doktor u Banovcima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pancevac 50 0 Napisano Avgust 6 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno iskustvo u moto bruderu napravili su zver od mog motora bolje ide bolje vuče menja brzine kao da nema menjač vešanje vrhunsko sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika2009 280 Napisano Avgust 6 Svrati ponekad, 290 postova Prijavi odgovor kao problematičan A Motocikl je marke? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 243 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Tomos APN 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 512 Napisano pre 9 sati (promenjeno) bodi biber, 731 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Slučajno mi je izletela ova tema . Ne nisu mape od Sweden niti su bile od 2022 . Lično sam ja gurao priču od Sweden poslednje dve godine( ja sam stojao iza cele priče,gurao posao,reklame,radio nove fajlove itd, pomagao kolegi)dok se gore nisu neki interni problemi desili i firma kao ista je uzeta od strane mog poznanika gore iz Švedske da kako tako ostane priča u životu iz hobija . I da ne bude zabune lično sam ja morao peglati gluposti vezano za rad oko istih i napravio svetske kontakte sa oficijalnim tuning servisima koji su sada i moji prijatelji i saradnici i mentori i posvetio sebe samo ovome da bih došao na neki zavidan nivo. Odakle se uzimaju fajlovi je na kupcu da pita , dakle ime servisa ili ime čoveka koji stoji iza njih . Malo je otišlo ovo predaleko sa tuningom i guranjem nekih no name priča . Kada bude otvaranje Dyno kod mene neke stvari ce doći na svoje definitvno . Promenio pre 8 sati član Aleksandar Sh. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15191 Napisano pre 9 sati Integrisan, 8041 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ćeš na dinamometru da praviš mape mene računaj da radimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 512 Napisano pre 8 sati bodi biber, 731 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno ja radim na dyno samo sto imam u Ukrajini i Albaniji momke koji rade za mene . Otvaranje mog Dyno je bas bas blizu . Ovo su neke slike . A evo i neki rad iz recimo Ukrajine i Albanije MT-9 2025 i Z1000 2012 nedavno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6504 Napisano pre 6 sati Drug član, 2826 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Eto nama saradnje, poguraj da se to odradi sto pre! Em smo relativno blizu, em cu znati da imam nekoga ko zasigurno zna sta radi. Jedva cekam! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2357 Napisano pre 1 sat Drug član, 867 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ускоро би требало да се отвори још један дино, оно што сам видео и чуо од човека биће нешто стварно добро и квалитено, али није моје да причам, из разлога што је још у плановима а и на самом власнику, да ли жели, да се изјасни… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...