alexanto 4681 Napisano Octobar 27 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kupio pred novu godinu, bukvalno samo probana, projekat za koji je uzeta nije se realizovao. Skupa mi je da je kačim na motor. Može zamena za X3. Cena 720 evara. 063/548-182 Sale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3714 Napisano Octobar 27 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan A sta je to? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Octobar 27 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba da pitaš, ne treba ti Snima u krug i tako... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Octobar 27 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @punisa 16 to ti je ono sa motkom što sam ja imao kad smo kampovali. Dobiješ ove kul kadrove ko da te snima neko sa strane. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Octobar 27 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh da lajkujem, kad vidim vec sam lajkovao ko zna kad Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3714 Napisano Octobar 27 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, alexanto said: Ako treba da pitaš, ne treba ti Snima u krug i tako... meni licilo na diktafon 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Octobar 27 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Može i kao diktafon, snima i zvuk 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...