bajatg 10 Napisano Octobar 23 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd/Kruševac Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX "98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Od kada sam završio sa školovanjem počeo sam da flertujem sa mislima da krenem da vozim motor. Strani Youtuber-i kao što su FortNine, YammieNoob (izgubio sam respekt za njega), DanDanTheFireman i ostali su imali veliki uticaj da se odlučim i kupim svoj prvi motor. Ni manje ni više prvi motor mi je Yamaha TDM 850 podmodel 4TX. Neki bi rekli da je to možda greška uzeti motor sa toliko velikom kubikažom. I mogu vam reći da se donekle slažem sa njima, jer mi se dešavalo da padnem pri sporim manevrima. TDM-a imam godinu dana okruglo sa više od 38000km na satu, od kojih su 16000km moji. Što bi rekao moj majstor: "Pa ti ga Đole ne gasiš" Za to vreme sam imao par naglih kočenja, posle kojih sam se opasuljio i shvatio da moram da kontrolišem svog demona brzine. Dosta vremena sam proveo i na parkingu od Lidl-a radeći osmice, slalome, nagla kočenja, nagla izbegavanja, spuštanja motora do fuzastera.. i ostalih nekima dosadnih stvari. Tu na parkingu mi se zapravo i desilo da prvi put padnem. Moja interesovanja nisu samo motori, gajim i veliku ljubav prema starim kockastim automobilima. Imam i vozim 124, obožavam BMW kockicu, Volvo karavan serije 200 i mnoge druge... Ako nemam obaveza, za vožnje sam uvek zainteresovan. Tako da nemojte da vas je stid pošaljite poruku. Ako ne, vidimo se na drumu. Držite oba točka na asfaltu (osim ako ne dižete na zadnji u tom slučaju pozdrav za vas je ) Promenio Octobar 23 član bajatg 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 462 Napisano Octobar 23 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao, uzivaj i lagano samo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 89 Napisano Octobar 23 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10440 Napisano Octobar 23 Hronični Motociklopata, 7308 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao kolega Yamahista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 98 Napisano Octobar 23 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ako si iz BGD-a, ima okupljanje sada u subotu, 26.10. - https://forum.bjbikers.com/topic/227714-početnička-vožnja-kurs/ Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajatg 10 Napisano Octobar 23 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd/Kruševac Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX "98 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Disko Nindža je napisao: Dobro nam dosao kolega Yamahista Hvala na dobrodošlici kolega! Mada, kako se približava test vožnja novog GS-a... Sve mi se čini da ću da pređem u tim BMW. Kafenisanje u Starbaksu će biti top priča Pre sat vremena, markommarko je napisao: Pozdrav, Ako si iz BGD-a, ima okupljanje sada u subotu, 26.10. - https://forum.bjbikers.com/topic/227714-početnička-vožnja-kurs/ Dobrodošao Hvala na obaveštenju! Međutim čudne okolnosti su me navele da sam bez vernog TDM-a u Beogradu. Jako bih želeo da odem dole po motor i da uskočim na vožnju. Samo ne znam da li ću uspeti to da izvedem u petak, ne želim da se prijavim pa da ispalim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8001 Napisano Octobar 23 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10440 Napisano Octobar 23 Hronični Motociklopata, 7308 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, bajatg je napisao: Hvala na dobrodošlici kolega! Mada, kako se približava test vožnja novog GS-a... Sve mi se čini da ću da pređem u tim BMW. Kafenisanje u Starbaksu će biti top priča Pa ako ti je dosadila vožnja, i želiš više vremena da provodiš u servisu BMW je prava stvar 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 295 Napisano Octobar 23 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 98 Napisano Octobar 25 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Octobar 26 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...