bopk 1397 Napisano Octobar 23 Drug član, 1941 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Prodje i to sutra. Jel bili kupci? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 425 Napisano Octobar 23 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, sem sto je malo veci potrosac i taj korman mu je preuzak za moj ukus, sve ostalo ok, kocnice odlicne, snage sasvim dovoljno.Za korpu ne znam da li se cuje kod svih ili samo kod njega, proveri.Srecna kupovina.Ako nadjes neki u BG-u, javi da odem da ga pogledam.Hvala Bokiša, cilj mi je da uspem da uklopim sve što treba i da kupim motor od kolege @Marko05 . To bi mi bio pun pogodak. FZ1 GT verzija, prelep motor, a još bitnije održavan je i čuvan onako kako bih ga i ja održavao i čuvao. Tako da ću ti se javiti koji god da uzmem, da se vidimo i da probaš mašinuZanimljivo je ovo što si rekao da kad si se pogledao u izlogu nije ti se svidelo xD, ja sam pao na dupe kad sam sa 636 pogledao sebe u izlogu, predobro mi je delovao iako sam 190/82Nindža je otišla novom vlasniku, i nadam se da će ga služiti kao mene. Ja sam sa njom išao na more, za dva dana prešao 1300km (NS-Sutomore-NS), ukupno smo zgazili oko 14000km, imao sam planove i za dalje ture od mora ali problem prtljaga i savijenih zglobova mi je jednostavno dosadio. Ako neko naleti na ovu temu dok razmišlja da li da kupi ovaj 636, uvek ću mu reći: DA. Svakog dana ujutru smo devojka i ja išli sa njim na posao, kiša-sunce-vetar-hladnoća ma samo da nije sneg. I odličan je bio za to. Meni je za sve do 300-400km u danu bio savršen. Moj prvi veliki motor. E sad, želja su mi neke dalje destinacije, a ne mogu da imam dva motora.Ima nešto u toj zelenoj! Team Green!Sent from my iPhone using Tapatalk 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16494 Napisano Octobar 23 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2323 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, marcos je napisao: Hvala Bokiša, cilj mi je da uspem da uklopim sve što treba i da kupim motor od kolege @Marko05 . To bi mi bio pun pogodak. FZ1 GT verzija, prelep motor, a još bitnije održavan je i čuvan onako kako bih ga i ja održavao i čuvao. Tako da ću ti se javiti koji god da uzmem, da se vidimo i da probaš mašinu Zanimljivo je ovo što si rekao da kad si se pogledao u izlogu nije ti se svidelo xD, ja sam pao na dupe kad sam sa 636 pogledao sebe u izlogu, predobro mi je delovao iako sam 190/82 Nindža je otišla novom vlasniku, i nadam se da će ga služiti kao mene. Ja sam sa njom išao na more, za dva dana prešao 1300km (NS-Sutomore-NS), ukupno smo zgazili oko 14000km, imao sam planove i za dalje ture od mora ali problem prtljaga i savijenih zglobova mi je jednostavno dosadio. Ako neko naleti na ovu temu dok razmišlja da li da kupi ovaj 636, uvek ću mu reći: DA. Svakog dana ujutru smo devojka i ja išli sa njim na posao, kiša-sunce-vetar-hladnoća ma samo da nije sneg. I odličan je bio za to. Meni je za sve do 300-400km u danu bio savršen. Moj prvi veliki motor. E sad, želja su mi neke dalje destinacije, a ne mogu da imam dva motora. Ima nešto u toj zelenoj! Team Green! Sent from my iPhone using Tapatalk O tome ti pricam... Nit' smo Japanci, nit' Liliputanci... al je motor odlican P.S. Ako zabodes Markov motor to ti je potez zivota... Drzim ti fige... Promenio Octobar 23 član BokyBoy 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1108 Napisano Octobar 23 Drug član, 382 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Brate nemoj Maretov, priča se da hoće CF moto da pazari 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Octobar 23 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On ima sa cime da poredi, brzo ce na oglas CF! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Octobar 23 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Aхахахаха, ма код мене пауза, па на лето ако паре не оду на стан и ако ми се пробуди жеља за вожњом, видећемо. А и приватно гурам неке друге планове... код мене све од данас до сутра. Лепо смо се @marcos и ја данас испричали, не гори ни једном ни другом, па полако. Слатке муке у оба случаја. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 425 Napisano Octobar 23 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Koju ja grešku u koracima pravim onda i kupujem FZ1 a neko ga prodaje zbog “CF mota” xD Koji je to CF bolji od Yamasakija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...