Jump to content

Moto Zajednica

Javili kupci da sutra dolaze po motor

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer
Odlican motor, sem sto je malo veci potrosac i taj korman mu je preuzak za moj ukus, sve ostalo ok, kocnice odlicne, snage sasvim dovoljno.Za korpu ne znam da li se cuje kod svih ili samo kod njega, proveri.Srecna kupovina.Ako nadjes neki u BG-u, javi da odem da ga pogledam.

Hvala Bokiša, cilj mi je da uspem da uklopim sve što treba i da kupim motor od kolege @Marko05 . To bi mi bio pun pogodak. FZ1 GT verzija, prelep motor, a još bitnije održavan je i čuvan onako kako bih ga i ja održavao i čuvao. Tako da ću ti se javiti koji god da uzmem, da se vidimo i da probaš mašinu

Zanimljivo je ovo što si rekao da kad si se pogledao u izlogu nije ti se svidelo xD, ja sam pao na dupe kad sam sa 636 pogledao sebe u izlogu, predobro mi je delovao iako sam 190/82

Nindža je otišla novom vlasniku, i nadam se da će ga služiti kao mene. Ja sam sa njom išao na more, za dva dana prešao 1300km (NS-Sutomore-NS), ukupno smo zgazili oko 14000km, imao sam planove i za dalje ture od mora ali problem prtljaga i savijenih zglobova mi je jednostavno dosadio. Ako neko naleti na ovu temu dok razmišlja da li da kupi ovaj 636, uvek ću mu reći: DA. Svakog dana ujutru smo devojka i ja išli sa njim na posao, kiša-sunce-vetar-hladnoća ma samo da nije sneg. I odličan je bio za to. Meni je za sve do 300-400km u danu bio savršen. Moj prvi veliki motor. E sad, želja su mi neke dalje destinacije, a ne mogu da imam dva motora.
Ima nešto u toj zelenoj! Team Green!

8ecde6fbebc6ee4eadbb19a8bc67079c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Sviđa mi se 10
  • Hvala 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2323 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow
Pre 2 sati, marcos je napisao:

Hvala Bokiša, cilj mi je da uspem da uklopim sve što treba i da kupim motor od kolege @Marko05 . To bi mi bio pun pogodak. FZ1 GT verzija, prelep motor, a još bitnije održavan je i čuvan onako kako bih ga i ja održavao i čuvao. Tako da ću ti se javiti koji god da uzmem, da se vidimo i da probaš mašinu

Zanimljivo je ovo što si rekao da kad si se pogledao u izlogu nije ti se svidelo xD, ja sam pao na dupe kad sam sa 636 pogledao sebe u izlogu, predobro mi je delovao iako sam 190/82

Nindža je otišla novom vlasniku, i nadam se da će ga služiti kao mene. Ja sam sa njom išao na more, za dva dana prešao 1300km (NS-Sutomore-NS), ukupno smo zgazili oko 14000km, imao sam planove i za dalje ture od mora ali problem prtljaga i savijenih zglobova mi je jednostavno dosadio. Ako neko naleti na ovu temu dok razmišlja da li da kupi ovaj 636, uvek ću mu reći: DA. Svakog dana ujutru smo devojka i ja išli sa njim na posao, kiša-sunce-vetar-hladnoća ma samo da nije sneg. I odličan je bio za to. Meni je za sve do 300-400km u danu bio savršen. Moj prvi veliki motor. E sad, želja su mi neke dalje destinacije, a ne mogu da imam dva motora.
Ima nešto u toj zelenoj! Team Green!

8ecde6fbebc6ee4eadbb19a8bc67079c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

O tome ti pricam...🤣🤣🤣

Nit' smo Japanci, nit' Liliputanci...

al je motor odlican👌

FB-IMG-1729688548367.jpg

P.S. Ako zabodes Markov motor to ti je potez zivota...:care:

Drzim ti fige...🤞

Promenio član BokyBoy
  • Sviđa mi se 1
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1391 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...

Aхахахаха, ма код мене пауза, па на лето ако паре не оду на стан и ако ми се пробуди жеља за вожњом, видећемо.

А и приватно гурам неке друге планове... код мене све од данас до сутра.😅

Лепо смо се @marcos и ја данас испричали, не гори ни једном ни другом, па полако.

Слатке муке у оба случаја.😅

• Sviđa mi se 4

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer

Koju ja grešku u koracima pravim onda i kupujem FZ1 a neko ga prodaje zbog “CF mota” xD
Koji je to CF bolji od Yamasakija?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja