InkaBar 8 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ewo predstawljanja nosacha za kameru (fotoaparat) koji se montira na kacigu! Cena je 7.99funti u UK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 6, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja ovo testirao ni sa mojim skurerom a ne sa nekom zujalico,.... Jel to na vakuum radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja ovo testirao ni sa mojim skurerom a ne sa nekom zujalico,.... Jel to na vakuum radi? Tako je! Owo na snimku je inache kaciga sa paraglajdera, a nisu ni na njoj sile bash za potcenjiwanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1289 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1160 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moja kaciga Nolann 103 vec je suvise teska, baterija, mikrofon, zvucnici bezicnna komunikacija samo jos fali aparat sa nosacem dodatnih 1/2 minimumm i to prilicnoo uudaljenn od kacige ppa pravi vezi momenat,... Drugi problem kontrola kadra i ziicanii okiidac u zubima recimo? Ima boljih varijanti ali su skupe, znam tako to ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko da preporuci dobar digitalac za snimanje, nesto sto ima vise od 30 frejmova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja ovo testirao ni sa mojim skurerom a ne sa nekom zujalico,.... Jel to na vakuum radi? Tako je! Owo na snimku je inache kaciga sa paraglajdera, a nisu ni na njoj sile bash za potcenjiwanje... stvarni nisam strucnjak za paraglajding i ne znam koje sile tamo dejstvuju, ali na R motoru, pri >200km/h dejstvuju vrlo, vrlo jake sile. a i mislim da to znatno narusava aerodinamiku, pri tim vecim brzinama. ne bih to stavio na svoju kacigu, tek tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan stvarni nisam strucnjak za paraglajding i ne znam koje sile tamo dejstvuju, ali na R motoru, pri >200km/h dejstvuju vrlo, vrlo jake sile. a i mislim da to znatno narusava aerodinamiku, pri tim vecim brzinama. ne bih to stavio na svoju kacigu, tek tako. U prawu si... Mozhda za neke manje brzine?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iskeyamaha 0 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vise za turisticku voznju, ono laganica, sume i krajolici, par motora ispred i snimaj bato . Nista ozbiljno, mada i nije lose. Ipak na 200kmh mislim da bi usinuo vrat...ja sam probao na 150kmh i nije bilo prijatno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...