Blaza 9536 Napisano Octobar 11 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Retko kad koristim zadnju kočnicu, ali u zadnjih par dana počela je da "cijuče". Ništa ne grebe, ali pretpostavljam da je vreme da skinem fabričke i stavim druge pakne. Ono što sam našao na net-u je oznaka 160x30 TRW mcs 853. Na KP našao za 5.000 din, preko Luisa 42 evra, Motobajk 4.500 din (da se naruči). Ovde su 25 evra + dostava REAR HUB for Kawasaki ER-5 1998 # KAWASAKI - Online Genuine Spare Parts Catalogue WWW.BIKE-PARTS-KAWA.COM Ovde 30 + dostava Kawasaki ER500 1998 Rear Hub - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Kawasaki ER500 1998 Rear Hub - order parts in just a few clicks from Europe’s number 1 genuine spare parts online retailer Dobio sam predlog da lepim gurtne, što mi ne pada na pamet, ne da ne verujem, ali...ipak je to kočnica. Pitanje je, da li je nekome ostalo, nije ugradio-skuplja prašinu, ima neku kombinaciju, nešto...Nije frka, ali ne mogu opušteno da vozim ako se oslanjam samo na prednju. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Octobar 11 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za to lepljenje gurtne , ali imas gomilu firmi koje rade "ferodiranje", tj remont-lepljenje feroda pakni, nije to nista novo, to se od pamtiveka radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Octobar 11 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za kola, ali ove male za motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3352 Napisano Octobar 11 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Blaza je napisao: Znam za kola, ali ove male za motor ? Ja radio pre 3-4 godine, Jawa 350 TS znam čoveka koji to radi, nisam se ni cimao da tražim i kupujem zamenske, samo samo mu odneo i odradio je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Octobar 11 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Blaza je napisao: Znam za kola, ali ove male za motor ? Siguran sam da mogu da urade, odnesi pa vidi, i sigurno ce kostati mnogo manje nego original, a nista losiji kvalitet, nije to neka svemirska tehnologija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Octobar 11 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Našao u HR... ~PAKNE ZA KAWASAKI ER5 WWW.NJUSKALO.HR ~PAKNE ZA KAWASAKI ER5 Pakne su nove i neodpakirane kao što se može vidjeti na 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Octobar 11 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da rezimiram, naručene nove, stižu do srede, nadam se. Ove su došle do pred kraj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Octobar 18 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pakne stigle još juče, čekamo sneg da menjamo ! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...