Gruja88 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Mali Zvornik Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Neske izgleda da si jedino ti procitao prethodne postove i da pratis temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto ste oziveli temu! Idemo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Honda PanEuropean ST1100 '92 Uvoz iz Švajcarske.. Trenutno 099800 km na satu............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Honda PanEuropean ST1100 '92 Uvoz iz Švajcarske.. Trenutno 099800 km na satu............. Svaka čast motor ti je ko čaša. Švica je švica. Honda je honda.POZDRAV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Septembar 14, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trenutno sa mojom masinom na oko 67000 km. Treci sam vlasnik i poznajem prethodnog. Tako da mi je km realna. Ali za predhodni motor ne mogu da garantujem posto ne znam koji sam vlasnik. Ali sam siguran da ima brdo ljudi koji voze motore koji su 100000 + samo toga nisu ni svesni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas nemojte postovoati motore koji imaju ispod 100 000. Pa i moj kawasaki moze da predje toliko bez otvaranja ;D Ajmo ajmo SAMO MOTORI OD i PREKO 100 000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 14, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ... Ali sam siguran da ima brdo ljudi koji voze motore koji su 100000 + samo toga nisu ni svesni. Mislim da je ovo velika zabluda u kojoj mnogi ovde žive. Prvo, većina motora ne može ni da priđe 100.000 km ma šta njihovi vlasnici mislili o njima. Drugo, ako može motor, često ne može vlasnik. Treće, (a ovo je najveća prljava tajna u motociklizmu), bajkeri su veći baroni od lovaca – na forumima su svi Robinzoni i svetski putnici, a u stvarnosti motor prelazi 3.000 km godišnje. Kada mu tražiš da vidiš cajger, i na cajgeru piše 12.000, on odma "ma vraćao prethodni vlasnik". Jeste al' za malo. Što bi vraćao kada motor stvarno jako malo prelazi? A i da je vraćao, vraćao je sa 35.000 ne više. P.S. Ova tema nije mnogo interesantna bez fotografija... P.P.S. I predložio bih da postavljamo samo *svoje* motore. Mislim da je bezveze pominjati tuđe mašine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Za PS1 se slazem mada ne mora. Za PS2 se se slazem 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan ... Ali sam siguran da ima brdo ljudi koji voze motore koji su 100000 + samo toga nisu ni svesni. Mislim da je ovo velika zabluda u kojoj mnogi ovde žive. Prvo, većina motora ne može ni da priđe 100.000 km ma šta njihovi vlasnici mislili o njima. Drugo, ako može motor, često ne može vlasnik. Treće, (a ovo je najveća prljava tajna u motociklizmu), bajkeri su veći baroni od lovaca – na forumima su svi Robinzoni i svetski putnici, a u stvarnosti motor prelazi 3.000 km godišnje. Kada mu tražiš da vidiš cajger, i na cajgeru piše 12.000, on odma "ma vraćao prethodni vlasnik". Jeste al' za malo. Što bi vraćao kada motor stvarno jako malo prelazi? A i da je vraćao, vraćao je sa 35.000 ne više. P.S. Ova tema nije mnogo interesantna bez fotografija... P.P.S. I predložio bih da postavljamo samo *svoje* motore. Mislim da je bezveze pominjati tuđe mašine. potpuno se slažem..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne stignem da naguram preko 7000 km za godinu ma koliko se trudio. A to za slike jeste dobra ideja, postavicu moje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam, meni sat ide u nazad. Kad sam ga kupio bio je na oko 60000 sad je oko 54000 :S Ili sam mozda pomesao, mozda je bio na oko 50000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Septembar 16, 2010 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Letos sam upoznao topa koji ima bmw 650(f, gs ili sl.) iz 1999god. Novog ga je kupio i ukupno presao do sad 10.000km. Kaze, volim motore i to je moja strast, ali nemam vremena da ga vozim. Ali volim da znam da ga imam! Poznajem 90% ljudi koji voze samo po gradu i to kad su uslovi idealni i vikendom. 10% vozi na daleko. Mislim da je to slucaj i sa evopom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Super Tenera 750, stara 21 god, kupljena sa 54k pre 9 meseci sad ima 60k, a svaki satro bajker predje i mnogo manje od toga, tako da ona u svakom slucaju ima jednu jedinicu ispred tih 60k, pritom afrika, tenera i sl su teski motori koji niko normalan ne kupuje da bi se vozikao po lokalu.. aman ljudi teske su to rage ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 16, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Čovek lepo rekao samo motori preko 100.000.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Čovek lepo rekao samo motori preko 100.000.... Sa obzirom kako radi taj motor poverovacu da je taj motor presao i 260 000km ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko VT 4 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Despotovac-Plazane Motocikl: Honda vt750c RC29 Prijavi odgovor kao problematičan e do q...moj ima 96250km. Inace moze i vise od 6000godisnje... Zavisi gde se vozi i kakve ture s prave. ;D i naravno,slobodno vreme,jer sada svi robujemo poslu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Septembar 18, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan e do q...moj ima 96250km. Inace moze i vise od 6000godisnje... Zavisi gde se vozi i kakve ture s prave. ;D i naravno,slobodno vreme,jer sada svi robujemo poslu O tome ti pricam, svako ko voli motor da vozi svakodnevno, 5-6.000 napravi ko iz sale a da ne pricam o onima koji imaju vreme i sredstava da kaze pozavidnu kilometrazu, kao na primer Popsy do kraja ove god 20.000 ima da predje Sa intruderom 125 napravih malo preko 7.000 km prosle god. Čovek lepo rekao samo motori preko 100.000.... Sa obzirom kako radi taj motor poverovacu da je taj motor presao i 260 000km ;D ;D ;D Dobro nemoj sad da preterujesh, tenera mi radi ko Doxa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Ovu temu sam odlučio da postavim na forum, u nadi da će vlasnici svoih ljubimaca biti iskreni prema sebi i drugima, i reći marku i model motocikla koji je pregazio 100.000 km. Nemora to biti trenutni motor koji posjedujete, može biti motor koji ste ranije posjedovali. Ova tema ima za cilj, da vidimo u kakvom su stanju pojedini modeli posle pređenih 100.000 km. Bila bi i poželjna slika motora i koja rječ o motoru npr. u kakvom je stanju, dali troši ulje, da li sa tim motorom smijete putovati na ture od nekoliko hiljada kilometara jednom rjerčju da li mu vjerujete da vas neće iznevjeriti. Evo ja ću prvi da kažem nešta o svojoj Hondi cbr 1000 f iz davne 1992 godine koja je pregazila stotku. Na motoru za sada nisam imao kvarova, ne troši ulje, za sezonu prelazim oko 15.000 km kod mene je četvrtu sezonu uvezen je iz švice sad zasad je dobar " zlo da nečuje" Evo par slika: Samo slobodno i iskreno. VRATIMO SE TEMI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam kod prijatelja, mehaničara, naišao na CBR 900, godište '95, sa 99000 na satu. Zna motor, mašina radi bez teškoća, šteta što je vlasnik imao havariju (popeo ga na liticu, prilično je udešen). Posle se priča da R-ovi ne mogu da dožive stotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Mogu naravno, al da ne vide "crveno" mnogo cesto Cak stavise smatram da su najkvalitetniji motori sti se tice agregata jer moraju svasta da izdrze Idemo dalje. 100 000+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da svaka enduraca uz redovan servis moze da nagura 100k km, ko jos tera enduru u crveno, one se voze u nekom srednjom rezimu, a i odnos kubikaza snaga, je skoro kao i kod auta, tako da motor nikad nije 100% opterecen, mada ne mora da znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Septembar 28, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.transeurope.de/motorraeder/100000_km_-_klub/100000_km_-_klub.htm ...a ima i za dalje! 100000 je tek razradjen motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 28, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.transeurope.de/motorraeder/100000_km_-_klub/100000_km_-_klub.htm ...a ima i za dalje! 100000 je tek razradjen motor! Aiiii ... samo jedna Africa na spisku , i to pri dnu tabele sa samo 109 000 km ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan http://www.transeurope.de/motorraeder/100000_km_-_klub/100000_km_-_klub.htm ...a ima i za dalje! 100000 je tek razradjen motor! Aiiii ... samo jedna Africa na spisku , i to pri dnu tabele sa samo 109 000 km ... ;D A drugo mjesto jedva punoljetan GPZ :D ja nemogu sebi da dodjem od smjeha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2684 Napisano Septembar 29, 2010 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ko zna koliko ljudi ovde vozi motor od preko 100.000km a to i ne znaju...mnogi su kupili motore koji su na satu imali po 15-20k a prava kilometraza im je mnogo veca. Jbg stigne motor od preko presao 70.000km a stanje odlicno....to se odmah vraca sat na 20 i neku hiljadu i teraj ispocetka. Ziva istina... jbg kad za soma dinara namestis kilometrazu kakvu zelis. pratim temu i vidim da sl. motor mora biti honda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...