Зорге 695 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Има у кинеској теми пар сличица овог 2D модела из разних углова, снимљених у Кикинди, Сомбору или где већ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Било би сјајно када би неки власник залутао на форум и написао ривју из прве руке. Зорге, јел знаш можда на којој страници одприлике? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da spomenem da 250ccm jos uvek nije kod nas dostupan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na verziju od 250ccm, lepo izgleda.. hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Зорге, јел знаш можда на којој страници одприлике? Није нека помоћ, ал' момак постави фотке овог лета, па крени од стоте стране на овамо. Ако си заинтересован за моторче, вредеће ти то тражење. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Qingqi QM250-2D Specifikacije: QingQi 250cc Engine Specs: Cylinder: Single Type: 4-Stroke, Air cooled Bore: 72mm Stroke 61.2mm Displacement: 249cc Compression Ration: 9.2:1 Max Power: 15.4kw@7500rpm (~20.6hp) Max Torque: 19.5Nm @6000rpm (~14.4ft/lb) Lubrication: Pressure spray Length: 2035mm Height: 1105mm Width: 740mm Ground Clearance: 190mm Dry Weight: 170kg Fuel Capacity: 22L Fuel Efficiency: 2.3L/100km Transmission: 5 speed Final Reduction Ratio: 2.733 Front Suspension: Inverted Telescopic Rear Suspension: Swingarm Steering Angle: 35 degrees Front Brake: Disk brake, Twin Rear Brake: Disk brake, Single Front Tire Size:110/70-17 Rear Tire Size: 140/70-17 Kolega WolfyBiker rece da ove 250-ke mozda poticu od Suzukija pa sam malo kopao i nasao Marauder 250 koji ima istu zapreminu, precnik i hod klipa. Jedino su kompresija i snaga malo manji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Kolega WolfyBiker rece da ove 250-ke mozda poticu od Suzukija pa sam malo kopao i nasao Marauder 250 koji ima istu zapreminu, precnik i hod klipa. Jedino su kompresija i snaga malo manji Има га и модел ТУ. Само ми није јасно како може неки модел машине да изгледа и споља исто, има исти ход и пречник клипа, а нема исту компресију? Нешто не верујем да су Кинези модификовали главе и брегасте да би смањили компресију. Вероватно опет само словне грешке у подацима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega WolfyBiker rece da ove 250-ke mozda poticu od Suzukija pa sam malo kopao i nasao Marauder 250 koji ima istu zapreminu, precnik i hod klipa. Jedino su kompresija i snaga malo manji Има га и модел ТУ. Само ми није јасно како може неки модел машине да изгледа и споља исто, има исти ход и пречник клипа, а нема исту компресију? Нешто не верујем да су Кинези модификовали главе и брегасте да би смањили компресију. Вероватно опет само словне грешке у подацима. Dovoljno je staviti klip sa ravnim celom.Manja kompresija/lakse se vrti/manje opterecenje ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Е јес', добро кажеш. Понекад сам себе одушевим својом недосетљивошћу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Е јес', добро кажеш. Понекад сам себе одушевим својом недосетљивошћу. Ne potcenjujte sebe.Ipak ste Vi spasli Moskvu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan И возио сам "Циндапа" као манијак по закрченом Токију, циркао и фирц'о пријатељеву жену. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan И возио сам "Циндапа" као манијак по закрченом Токију, циркао и фирц'о пријатељеву жену. JBG,nista mi nije pricala sem o muzu. ;D ;D ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Čitam vaše postove i skoro ćete me ubediti da kupim ovo motorče:). Ja sam isto početnik i dobila sam sto saveta upravo ovde i na drugim forumima. Sinoć me drugar savetuje da na moju visinu, težinu ne bi trebala da uzimam nešto od 500 kubika. Ma nije ni kubikaža problem, nego visina i snaga. Ovo motorče bi mogla da savladam (samo volela bi da mi neko objasni da li 125 ili 250 kubika? Jel naravno ne bi to vozala ceo život, ali za početnika ovaj motor mi se čini da je odličan, i lep je a naked varijante meni odgovaraju. Pa onda računam hoću li posle jedno 1-2 god. uspeti da ga prodam dodam novac i kupim nešto jače, da li mi se isplati (jel neki su savetovali, da nikako ne kupujem ništa od 125 ili 150 kubika i nikako novo...). pa ja sam početnik, ne smem nešto jako. Jedino mi čoperi odgovaraju zbog visine, ali vozila sam malo Yamahu Virago i osim visine ništa mi ne odgovara! Položaj tela, ništa...i ovaj motor mi se čini da je OK. Ili nešto slično ovom ali da je malo jače, bar 250 kubika? Neko je pomenuo i okačio sliku suzukija EN 125? Nešto imam otpor prema svoj kineskoj i korejskoj robi, i kao hoću sve ali samo da nije kinesko... Ja sad kao tražim opet po ko zna koji put savet...da li ovo, ili Yamaha 125? Ili ako ima 250, uglavnom ti modeli me zanimaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ovdje je opisano moje iskustvo sa ovim motorinom, a ovdje http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=178&Itemid=38 imas zasto je ovakvih 125 ccm odlicno za start Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan kinezi tipa keeway i qingqi su najbolji za pocetnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serecko93 4 Napisano Avgust 19, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Motocikl: longjia alien r50 Prijavi odgovor kao problematičan prosto ne mogu da verujem da motor od 125 kubika...ide max 100...a ja sa 50 kubika idem 70...pa ne ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 16, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aj brate tu ti nesto nestima da ide 85km/h ja sam polagao na tom cudu.kad sam ga malo stisnuo isao je 80km/h u trecoj brzini na nekih 9/10 hiljada obrtaja pa ti gledaj pored toga imao je oko 100km u sebi bio je glanc nov. To mi je jako cudno..Varadero 125 ima 15 KS i ide 120 kad je na nekih 12000' date='a to je 1000 rpm u crvenom..A tek cetvrtom moze da dogura do 80,90.. Aprilia RS 125 ide 160 petom brzinom kad je uklucen power valve i kad je otvorena,pa onda ne znam koliko bi isla trecom.. ali to je otprilike negde kao i ovo cudo. Ne verujem da qinqui ide toliko. [/quote'] Ja imam tu apriliu RS 125 racing ide 160 petom ali jedino ako je dvotaktna, ima 22kW iliti 30kS, ove nove cetvorotaktne ne mogu da idu preko 120, zato moja aprilia srce minimum 6l na stotku kad udjes u crveno sa obrtajima 'oce da posrce i do 9 -.- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Burek 0 Napisano Maj 24, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Honda Dominator 650 RD02 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam postao ponosni vlasnik, moze li ovo cudo na neko duze putovanje s obzirom an vazdusno hladjenje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ваздушно 'лађење? Е јебаји га, онда не може. Само до 17 километара у цугу, па мораш да га 'ладиш барем по' сата пре него наставиш. Ма дај, ако те не смори мала снага и имаш стрпљења, можеш читаву Европу да обиђеш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Novembar 15, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan PERFORMANSE Maksimalna buka dB(A) 80 Maksimalni uspon o 18 Maksimalna brzina km/h 85 Prosjecna potrošnja l / 100km 3,0 :shock: Hmm 125 cc a moze max da ide 85km/h nesto nestima ovde :roll: To tako uvek pise na kojekakvim sajtovima, imao sam ja davno kineza 50 cc, kazu top speed 45km/h a ja sam isao dobrih 70ak E sad pitanje je da li su to bili pravih 70ak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjaizsapca 1 Napisano Octobar 11, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdravo postao sam vlasnik qingqi-a 125 10v,meni je prvi motor a cini mi se da ide lepo . Zanima me gde mogu naci lamelu i bombinu za motor,i neku odprilike cenu za sve to . javite sto pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...