street triple 105 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan KTM Adventure R 640 LC4 2000. god presao ca. 26.000 km motor je u odlicnom stanju prednja guma je nova zadnja guma jos 90% uvezen iz nemacke NS tablice motor je na mom imenu nije padano sa motora uz motor dajem i originalne KTM nosace kofera (bocni L + D) za ostalo na 063 515 308 cena 4.300 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan jos malo slika[table][tr][td][/td][/tr][/table] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan PITAJU ME, PITAJU . . . UZ MOTOR IDE TOP-CASE OD FIRME KAPPA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan odgovor: ktm pali na anlaser ali ima jos i kurblu, koja je super stvar. u slucaju da se akumulator isprazni ili crkne. ali je prvenstveno napravljen da pali na anlaser. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan motor stvarno sjajno izgleda.. sve pohvale vlasniku.. nesto se spremam za letnji pazar i rado bih uzeo nesto ovako, ali nisam bas siguran da cu iz ove krize izaci sa 4 soma no, srecno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan hvala za pohvale. motor je stvarno u extra dobrom stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan hvala za pohvale. motor je stvarno u extra dobrom stanju. ako je to onaj sto noci Conti gume onda je perfektan svojim ocima video pozdrav za Stevu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan odgovor: motor nije nikad vozen u pravom off-road maniru. silazio sam sa njim samo na letnje puteve. sto se da i videti u kom stanju je motor. 2008. smo napravili turu 1300 km za 3 dana, super motor. hvala veroljube, pozdrav i tebi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Februar 15, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ako ti offujem po temi ali da se jos nisam iziveo sa Afrikom, veoma rado bi napravio deal. Veoma rado! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Abdulah, razumem te sta kazes. Imao sam Africu pa mogu da kazem, Adventura je mnogo laksa, okretnija i vozljivija a zbog svoje tezine (lakoce) je bolja za off-road. Moze da bude isto tako i pravi putni tovarni konj kao i Africa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan evo sale, ovde se vidi i prednji kocioni sistem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan nemanja, u rezervoar stane skoro 30 lit, uz normalnu voznju je moguce preci i 600 km sa rezervoarom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi gledajte kako lep motor . Kakva afrika i ostalo . Ja prodao moju africu a garantovano je bila medju najboljima u srbiji i sa najboljom opremom . Kupio ktm-a i odusevio sam se . Vozi se mnogo lako i na asfaltu i van , a ja sa njime peglam krivine pa me ovi moji ni sa sportacima ne stizu . Moj predlog EKSTRA MOTOR . Izvini ako je bilo off nisam mogo da izdrzim a da ne napisem nesto kad sam video kako lep motor . Da si jedno dva tri meseca ranije dao oglas bio bi moj POZDRAV i srecno sa prodajom . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Drazo, hvala na pohvalama za motor. Za dobro lezanje u krivinama je odgovorno fantasticno WHITE POWER ogibljenje i napred i nazad. Kao sto i sam znas, zadnji amortizer i prednja viljuska su podesivi u svim aspektima. Tako nesto u serijskoj ( fabrickoj) ugradnji mogu mnogi japanci od 600 kubika i veci samo da sanjaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan za skuter uz doplatu ne bih menjao, u svakom slučaju hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan zbog kupovine novog motora nemam interesa za zamenu, jos manje za auto zamenu. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan da ponovim, sem po utabanim stazama, ovaj ktm nikada nije vozen po teskom terenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan farba je originalna, motor nije farban. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jooooj Boze bar mogu da gledam slike ako nista drugo... Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jooooj Boze bar mogu da gledam slike ako nista drugo... Srecno sa prodajom. Gledaj dok ga ja ne uzmem Stevo, izvini za off. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jooooj Boze bar mogu da gledam slike ako nista drugo... Srecno sa prodajom. Gledaj dok ga ja ne uzmem Stevo, izvini za off. A sta posle ce biti nemoguce gledati ga jer ce biti tvoj ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ovde slinite i onanišete, a onda odete na temu "KTM" pa pljujete i pišete kako se kvari i ne valja ... neka, neka, samo vas gledam... ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da kazem da je ovaj Stevin Adventure u A1 fabrickom stanju,tako sacuvan da bi mi bilo zao da ga teram u teren Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...