miketa 325 Napisano Septembar 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju bmw f900r sport Kupljen u radulovicu 22.04 u garanciji 5god Presao 2600km Ima svasta od opreme, registrovan i ja sam prvi vlasnik Cena 10600 Placen je 11300 Hvala 0691803331 Promenio Septembar 26 član miketa 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 28 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Uz motor dajem i kopiju SC project sa mid pajpom bas sa 900r Stavljen za probu i urla nenormalno pa sam ga skinuo i vratio fabricki 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 18 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan 3000km na satu Cena niza 10300 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 22 (promenjeno) Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za xadv 750 2020/2022 ili eventualno forza 750 Promenio Octobar 22 član miketa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan 3500km Nova cena 10 000e Promenio Novembar 14 član miketa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Novembar 14 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kako to kod tebe, sto je cena manja ,to je i kilometraza manja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 14 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Auuu greska haha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 14 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ma ostavicu ga u garazi pa do proleca ako ode ode , posle cu ga zadrzati za leto To je to za ovu god 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Jos koja slika da podignemo malo oglas 4000 na satu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4703 Napisano pre 3 sati Drug član, 1477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je lep motor... Jbt.. Ala vera. Bas bas mi se svidja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Da mu nabacim neki izduv jos i to je to Ovako se cuje ko kanta puna srafova, to mu jedino kvari ustisak Lepo se vozi a ko ume da ga gazi kako treba to je onda to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4703 Napisano pre 2 sati Drug član, 1477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ja to ne bi dirao. Bas ovako bih ga terao .. taj fabricki cunak , i taj rep fabricki. Ko lutka je... Ne znam kako nisam primecivao taj bajk ranije. To su 4 redna ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Dvocilindricni redni 105 konja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13835 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko cevki vidis 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4703 Napisano pre 2 sati Drug član, 1477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da daaa....pa eto odgovora zasto se tako cuje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ga zadrzim na kraju cu i uloziti u neki izduv Problem je sto ga nemam kad da ga vozim, imao sam nameru al na kraju zbog spleta okolnosti vise dadiljam nego sto se vozim Ajde kapiram kako ova mala raste menjace se situacija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4703 Napisano pre 1 sat Drug član, 1477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, dizajnerski taj cunak uopste nije ruzan, naprotiv, do jaja izgleda... Jedino ako bas bas ne mozes da svaris zvuk... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan BMW F900R i F900XR - Dva moćna modela iz BMW -a - BJBikers.com BJBIKERS.COM BMW je na EICMA 2019 sajmu motocikala predstavio dva nova modela za 2020. godinu. Radi se o... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Ma, dizajnerski taj cunak uopste nije ruzan, naprotiv, do jaja izgleda... Jedino ako bas bas ne mozes da svaris zvuk... Gledah na yt kako se cuje sa mivv, arow, sc pa se pomamio i ja Nije oglavu realno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano pre 1 sat Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da ima rezonator , to skini i ima da se čuje bolje dosta.Na aliju ima link pipe jeftin da premostiš i ne treba remap jer su sonde pre rezonatora..ovako je kod mene ..proveri kod tebe isti je motor.Izgubi se 3.2 kg.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ja dobih ovaj na poklon sa mid pajpom I jebe mame kako urla,, nego mi bila frka da nesto ne zeznem bez remapa ili sta vec Nisam hteo da rizikujem Al da se cuje cuje se cak i sa db kilerom u njemu Promenio pre 1 sat član miketa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...